Meligeni Rodrigues – Alejandro Tabilo: pronosticuri Tenis Campinas Challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Meligeni vs. Tabilo.

Vineri, 04/12/2020, nu mai devreme de ora 20:00, Felipe Alves Meligeni Rodrigues si Alejandro Tabilo vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ATP Challenger Tour de la Campinas (Brazilia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.95 @ Meligeni Rodrigues vs. 1.80 @ Alejandro Tabilo!

MELIGENI RODRIGUES (#242 ATP)

Este probabil cel mai in forma tenismen prezent la turneul ATP Challenger Tour de la Campinas, pentru simplul fapt ca a ajuns la sapte victorii consecutive pe zgura la simplu (turneu castigat saptamana trecuta la Sao Paulo) si nu mai putin de zece succesuri obtinute pe aceeasi suprafata si la dublu (turnee castigate la Guayaquil, respectiv Sao Paulo). I-a eliminat in minim de seturi pana-n aceasta faza a competitiei pe ibericul Carlos Gomez-Herrera (6-4 7-6) si ecuadorianul Emilio Gomez (6-4 6-4).

  • VICTORII Meligeni vs. Tabilo: nu au jucat

ALEJANDRO TABILO (#173 ATP)

N-a convins prin evolutiile avute pe parcursul lunii noiembrie – doar optimi de finala pe zgura de la Guayaquil challenger, doar sferturi de finala pe zgura de la Lima challenger – iar aici la Campinas challenger a ajuns pana-n aceasta faza a competitiei eliminandu-l in runda inaugurala pe brazilianul Thiago Seyboth Wild (6-1 6-3) si beneficiind ulterior de neprezentarea unui alt brazilian – Orlando Luz. Ramane de vazut daca acest aspect il va ajuta pentru ca va fi mai proaspat din punct de vedere fizic, ori il va incurca si-l va scoate din ritmul de joc competitional obisnuit.

  • VICTORII Tabilo vs. Meligeni: nu au jucat

Meligeni Rodrigues – Alejandro Tabilo: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cei doi nu s-au mai infruntat pana acum in competitiile de simplu, dar au facut-o ieri in cadrul turneului de la Campinas challenger in competitia de dublu; Meligeni Rodrigues & Luis David Martinez au trecut fara absolut nici o problema de cuplul Alejandro Tabilo & Tomas Barrios (6-4 6-3). Va fi un duel interesant intre un dreptaci care poseda un serviciu redutabil si stapaneste foarte bine jocul la fileu si se foloseste destul de des de procedeul “serviciu-vole” (in persoana brazilianului) si de cealalta parte un stangaci care agreeaza mai degraba schimburile lungi de mingi si cauta sa compenseze slabiciunea de pe propriul serviciu printr-o agresivitate dusa la extrem pe parte de retur; Alejandro Tabilo s-a impus cu un scor clar in duelul cu Seyboth Wild de exemplu, dar daca ne uitam la statistici observam ca chilianul a fructificat patru din patru oportunitati de break, in timp ce adversarul a avut sase oportunitati de break, dar nu a reusit sa profite de niciuna dintre ele (partida a fost mai echilibrat decat o arata scorul).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 3 / 28
Calcul:
-1 475 RON
ROI:
-29.5 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 50
19 / 3 / 28
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Meligeni Rodrigues