Meciul zilei tenis Cota 2 — 25/03/2023
Incheiat

Meciul zilei tenis Cota 2 — 25/03/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Pegula vs. Collins.

Sâmbătă seară, 25/03/2023, nu mai devreme de ora 21:30, Jessica Pegula şi Danielle Collins vor juca în turul al treilea de simplu feminin al competiţiei WTA de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru duelul de la meciul zilei: 1.40 @ Jessica Pegula vs. 3.05 @ Danielle Collins!

JESSICA PEGULA (#3 WTA)

Are douazeci şi noua de ani şi-o vasta experienta-n spate la cel mai inalt nivel, fiind totodata şi semifinalista en-titre pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami – pierdea-n penultimul act al competitiei duelul cu poloneza Iga Swiatek (2-6 5-7). A evoluat exclusiv pe hard outdoor in sezonul regulat (suprafata ei preferata) şi-a reuşit sa adune un total de #16 victorii – cu doar #5 înfrangeri! Este jucatoare de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,70m şi beneficiaza de suportul antrenorului David Witt. Are-n palmares doua titluri şi patru finale la nivel WTA Series Tour!

  • VICTORII Pegula vs. Collins: 6-1 6-2 (Midland ITF, 2012, hard indoor), 6-4 6-3 (Charlottesville ITF, 2016, zgură), 6-4 3-6 7-5 (Masters-ul de la Montreal, 2021, hard outdoor)

DANIELLE COLLINS (#30 WTA)

Face parte din aceeaşi generatie cu adversara din aceasta seara (tot douazeci şi noua de ani) şi este la randul ei o jucatoare cu multa experienta la nivel inalt, fiind la un moment dat a #7-a in lume la simplu! De altfel şi ea a ajuns pana-n faza sferturilor de finala la editia precedenta a Masters-ului de la Miami – invinsa acolo de japoneza Naomi Osaka (2-6 1-6). Este de asemenea dreptace şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,78m (poseda un prim-serviciu mai eficient, genereaza mai multi aşi) şi beneficiaza de suportul antrenorului Ben Maxwell! Are-n palmares doua titluri la nivel WTA Series Tour.

  • VICTORII Collins vs. Pegula: nici o victorie

Meciul zilei tenis Cota 2 – 25/03/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, deschisa oricarui rezultat, deoarece se vor infrunta doua tenismene experimentate, valoroase, cu rezultate notabile in circuitul feminin de simplu şi care se cunosc destul de bine atat de pe la turneele pe care le onoreaza cu prezenta, cat şi din echipa de Fed Cup a Statelor Unite! Jessica Pegula a trecut in runda anterioara de la Miami Open de a #172-a tenismena a lumii – canadianca Katherine Sebov (6-3 6-1 / doi aşi expediati, o singura dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de cinci break-uri pe parte de retur), in timp ce Danielle Rose Collins a avut parte de un duel ceva mai complicat in compania celei de-a #96-a tenismena a lumii – bulgaroaica Viktoriya Tomova (7-6 6-2 / cinci aşi expediati, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doar doua ori, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur).

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token