Mats Moraing — Benjamin Bonzi: pronosticuri Tenis ATP Rennes

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Moraing vs. Bonzi.

Duminica la pranz, 19/09/2021, nu mai devreme de ora 16:00, Mats Moraing si Benjamin Bonzi vor juca in FINALA turneului ATP Challenger Tour de la Rennes (Franta, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.45 @ Mats Moraing vs. 1.52 @ Benjamin Bonzi!

MATS MORAING (#193 ATP)

Are douazeci si noua de ani, s-a nascut la Mulheim An Der Ruhr (Germania) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, tenismen cu alonja la cei 1,98m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorului Peter Moraing (unchiul sau). N-a trecut niciodata de faza calificarilor la vreun Grand Slam si n-a fost mai sus de al 148-lea loc in ierarhia mondiala de simplu; in sezonul regulat si-a trecut in palmares totusi doua turnee de nivel ATP Challenger Tour – pe zgura de la Forli challenger & Tulln challenger, aceasta fiind prima finala pe suprafata rapida.

  • VICTORII Moraing vs. Bonzi: nu au jucat

BENJAMIN BONZI (#76 ATP)

A urcat deja pana pe locul #65 ATP in ierarhia mondiala de simplu gratie acestei finale de la Rennes challenger, dar si a precedentelor zece succesuri consecutive pe care le-a obtinut pe hardurile outdoor de la St. Tropez challenger & Cassis challenger! Francezul are deja cinci turnee de nivel ATP Challenger Tour castigate pe parcursul sezonului regulat si porneste cu prima sansa si-n duelul de astazi. M-a impresionat prin faptul ca nu si-a cedat serviciul nici in faza sferturilor de finala, nici in semifinala!

  • VICTORII Bonzi vs. Moraing: nu au jucat

Mats Moraing – Benjamin Bonzi: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata, cu over la game-uri, deoarece se vor infrunta jucatorii care chiar au etalat cel mai bun tenis al lor la Rennes challenger si care au fost cei mai eficienti in special pe propriile servicii! Mats Moraing a trecut in faza sferturilor de finala de rusul Teimuraz Gabashvili (6-2 7-6 / a expediat cinsprezece asi / si-a cedat serviciul o singura data / a realizat trei break-uri / a avut procentaj de 75% pe prima minge si 72% pe a doua minge – puncte castigate la serviciu) si-n penultimul act al turneului de principalul favorit – francezul Richard Gasquet (6-4 5-7 6-2 / a expediat nu mai putin de douazeci si trei de asi / si-a cedat serviciul o singura data / a realizat trei break-uri / a avut un procentaj excelent de 82% la punctele castigate cu prima minge de serviciu). De cealalta parte, favoritul gazdelor Benjamin Bonzi a avut de asemenea parte de un duel de trei seturi in semifinale cu Arthur Rinderknech (6-7 7-6 6-1 / a expediat saisprezece asi / nu si-a cedat serviciul / a realizat doua break-uri / a avut un procentaj de 84% la punctele castigate cu prima minge de serviciu si 64% pe a doua minge de serviciu).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
Comentarii