Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Marseille - Strasbourg: Ponturi pariuri Ligue 1

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda o partida din Ligue 1, la o cota de 1.47

Marseille - Strasbourg: Ponturi pariuri Ligue 1

Dupa o saptamana destul de agitata pentru Marseille, incepand cu miercuri seara are un alt meci dificil, de la ora 20:00, pe “Stade Velodrombe” joaca contra lui Strasbourg, in etapa cu numarul 7 din Ligue 1.


Asa cum am spus si la inceput, OM a avut o saptamana aglomerata, a fost prinsa in meciurile din etapa 1 a grupelor Europa League, competitie in care nu a avut un adversar usor si asta s-a vazut prin faptul ca a pierdut cu 1-2 in fata lui Frankurt. A jucat apoi in campionat, in derby-ul contra lui Lyon si acest lucru a necesitat atentie sporita, dar asta nu impiedica casele de pariuri sa-i ofere o cota destul de joasa. Importanta de a juca pe “Stade Velodrome” este evidenta, cel putin in Ligue 1 a reusit sa ramana neinvinsa si in trei asemenea intalniri avute in fata propriilor suporteri si-a trecut in cont doua victorii si un rezultat de egalitate, avand si o ofensiva de temut, cu o medie de 3.3 goluri inscrise in fiecare infruntare, ea marcand de doua ori pana si in esecul contra lyonezilor, in meciul disputat duminica seara.


Strasbourg a reusit sa loveasca pentru a doua oara in campionat si la finalul saptamanii trecute a dispus cu 3-1 de modesta Amiens, rezultat cu atat mai bun cu cat a revenit de la 0-1 la pauza. Lala, Corgnet si un autogol al adversarilor au fost cele mai importanta actiuni duse de ofensiva si datorita carora a ajuns la opt puncte adunate. In acelasi timp trebuie sa se gandeasca si la un joc la fel de bun cand joaca in meciurile din deplasare, aici ma refer impotriva echipelor care tind la podium. Singurul esec suferit in deplasarile acestui sezon a venit contra echipei in fata careia OM a jucat la finalul saptamanii, Lyon, pierzand atunci cu 0-2


Stiu foarte bine ca Marseille este o echipa obosita, are deja foarte multe meciuri in prea putin timp si aici poate ca randamentul nu o sa fie unul maxim, dar asta se poate schimba cand are in fata o formatie in fata careia este neinvinsa in ultimii 13 ani. Una peste alta merg pe varianta golurilor si cred ca o noua victorie a echipei lui Rudi Garcia cu cel putin doua goluri inscrise este una plauzibila, asa a a facut OM si in sezonul trecut, cat si in ultimele cinci jocuri directe disputate pe “Velodrome”.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 1 / 26
Calcul:
-647 RON
ROI:
-10.3 %
Pariuri:
1543 / 29 / 950
Calcul:
-7 249 RON
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
36 / 1 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2522
1543 / 29 / 950
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marseille castiga
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept