Maroc - Iran. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Maroc si Iran, la o cota de 1.55

Maroc - Iran. Pontul lui IulianGGMU

Ziua a doua de Campionat Mondial ni le aduce fata in fata pe Maroc si Iran, outsiderele Grupei B, echipe ce se vor duela de la ora 18:00, pe “Saint-Petersburg Stadium”.


Maroc este o nationala modesta, cu toate ca s-a calificat fara probleme, fara sa primeasca gol in cel de-al treilea tur al calificarilor, insa, o parte dintre echipele intalnite  faceau schimbe de generatie. Pana la urma tehnicianul francez al marocanilor, Herve Renard, a reusit sa confirme din nou pe plan intern, cand a castigat Campionatul Natiunilor Africii, dupa un meci in care s-a impus cu 4-0 in fata NIgeriei. Neinvinsa de un an, de cand pierdea cu 0-1 in fata nationalei din Camerun, selectionata Marocului s-a pregatit foarte bine in meciurile amicale, reusind sa obtina patru victorii din cele cinci meciuri fara miza pe care le-a avut inca din a doua jumatate a lunii martie si pana aproape de CM2018. In cel mai recent meci, disputat pe 9 iunie, a castigat cu 3-1 in fata Estoniei.

Echipa probabila: Mohamedi – Amrabat; Benatia; Saiss; Hakimi – Ahmadi; Boussoufa – Ziyech; Belhanda; Harit – Kaabi


Iran este si ea o echipa care joaca inchis, in prelimninariile ultimului tur a luat doua goluri, in conditiile in care era calificata cu doua etape inainte de a se trage cortina. Dincolo de toate acestea, Carlos Queiroz s-a aratat nemultumt de oferta de prelungire pe care a primit-o din partea Federatiei Iranului, ar putea pleca dupa acest turneu. Pana atunci trebuie sa imbunatateasca jocul echipei sale, in 2018 pierzand in doua randuri, 0-1 cu Tunisia si 1-2 cu Turcia, acestea fiind si cele mai puternice adversarele intalnite.

Sardar Azmoun, jucatorul celor de la Rubin Kazan a fost marcatorul principal al echipei, acesta reusind in ultimul tur al calificarilor sa puncteze de patru ori.

Echipa probabila: Bairanvand – Razaeian; Cheshmi; Pouraliganji; Mohammadi – Shojae; Safi – Jahanbakhsh; Ansarifard; Taremo – Azmoun


Oricat de mult ma straduiesc sa gasesc un singur argument pentru o partida spectaculoasa imi este in zadar. Pe de alta parte, agentiile de pariuri se asteapta si ele la un meci inchis, oferind cote astranomice la cel putin doua goluri in meci. Cred ca este unul dintre acele meciuri in care se va juca la rezultat, egalul fiind multumitor pentru ambele echipe.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 40
Calcul:
-1 107 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1125
Calcul:
-10 164 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 94
52 / 2 / 40
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2976
1809 / 34 / 1125
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1x&sub 3,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide