Marketa Vondrousova vs Anhelina Kalinina
Incheiat

Marketa Vondrousova vs Anhelina Kalinina: pronosticuri Tenis Strasbourg 23/05/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Vondrousova vs. Kalinina

Joi seară, 23/05/2024, nu mai devreme de ora 17:00, Marketa Vondrousova şi Anhelina Kalinina vor juca în faza sferturilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Strasbourg (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaPlayer.ro – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.41 @ Marketa Vondrousova vs. 2.80 @ Anhelina Kalinina!

MARKETA VONDROUSOVA (#6 WTA)

 Marketa Vondrousova (douăzeci şi patru de ani) se făcea remarcată pentru prima dată în “tenisul mare” prin finala disputată (la simplu) pe zgura Grand Slam-ului de la Roland Garros (2019), apoi prin medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021) şi-n fine, cel mai recent, prin titlul cucerit pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon (2023). Nu a mai fost prezentă de-a lungul timpului pe zgura outdoor de la Strasbourg Open, iar acest tip de suprafaţă lentă nu este prima printre preferinţele sale! În sezonul regulat a disputat o singură semifinală, pe zgura indoor a turneului WTA de la Stuttgart.

● VICTORII Vondrousova vs. Kalinina: 7-6 6-3 (Shrewsbury ITF, 2022, hard indoor)

ANHELINA KALININA (#56 WTA)

 Anhelina Serhiyivna Kalinina (douăzeci şi şapte de ani) are-n palmares două finale de nivel WTA Series Tour la simplu şi-un titlu cucerit la nivel WTA Challenger Tour pe hardul indoor de la Open de Limoges (Franţa), a disputat anul trecut şi-o semifinală la nivel WTA Masters “1000” pe zgura de la Foro Italico (Roma), iar în sezonul regulat se poate lăuda doar cu semifinalele de la Austin Open (Statele Unite, hard outdoor) şi Rouen Open (Franţa, zgură). Nici ea nu a mai onorat cu prezenţa în trecut turneul de la Strasbourg Open, astfel că va mai urca nişte poziţii în clasament, indiferent de rezultatul acestui meci! 

● VICTORII Kalinina vs. Vondrousova: 6-2 6-4 (Bratislava ITF, 2015, hard indoor), 1-6 6-4 6-1 (Beijing Open, 2023, hard outdoor)

Marketa Vondrousova – Anhelina Kalinina: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

  Mizez pe o evoluţie solidă din partea ucrainencei şi pe un posibil rezultat-surpriză (raportându-ne la cotele oferite de bookmakeri la victorie şi la diferenţa din clasament), pentru simplul fapt că forma de moment a tenismenei din Republica Cehă (pe acest tip de suprafaţă lentă) nu este una deloc satisfăcătoare, gândul acesteia fiind mai degrabă la turneul cu mult mai important care urmează – Grand Slam-ul de la Roland Garros! Marketa Vondrousova a eliminat-o în faza optimilor de finală de la Strasbourg Open pe poloneza Magdalena Frech (5-7 6-1 6-0 / şase aşi expediaţi, şapte duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de două ori, realizând un total de şase break-uri pe parte de retur), în timp ce Anhelina Kalinina le-a trimis acasă pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (6-3 3-6 6-4) şi pe franţuzoaica Fiona Ferro (6-3 3-6 6-0 / un singur as expediat, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de patru ori, fructificând şapte din totalul celor paisprezece mingi de break procurate pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
minim1set @ Anhelina Kalinina
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
minim1set @ Anhelina Kalinina
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token