Mariehamn - Inter Turku. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,70 pentru un pariu pe goluri la meciul din Finlanda dintre Mariehamn si Inter Turku.

In ultimul meci ai etapei din Finlanda Veikkausliiga se intalnesc doua echipe spectaculoase in acest start de sezon dar care nu au fost productive si din punct de vedere al rezultatelor iar in prezent sunt vecine in partea inferioara a clasamentului, locul 8 Mariehamn cu 12 puncte apoi un loc mai jos se afla Inter Turku cu 9 puncte. 


Mariehamn are al treilea atac al campionatului cu 15 goluri in 11 meciuri iar de partea cealalta Inter Turku nu este departe din punct de vedere al reusitelor fata de adversara sa din acest meci - 12 goluri inscrise, insa cu alte 20 primite are a doua cea mai slaba aparare, capitol la care este urmata de Mariehamn cu 19 goluri primite.


Tot in partea inferioara se gasesc ambele si intr-un clasament al formei de moment, in ultimele cinci etape Mariehamn a inregistrat 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj echilibrat de 6/6 in timp ce Inter Turku vine dupa 1 victorie, 1 remiza si 3 infrangeri, golaveraj negativ si spectaculos de 5/12.


In meciurile de pe teren propriu din acest sezon Mariehamn a reusit doar 2 victorii si 1 remiza iar in rest are alte 3 infrangeri, cu un golaveraj de 9/11. Din cele 10 dueluri de pana acum Inter Turku a disputat 6 in deplasare, acolo unde nu a aratat deloc rau cu 2 victorii, 1 remiza si 3 infrangeri, timp in care a inregistrat un golaveraj de 8/14.


In ultimul meci direct cele doua s-au intalnit la inceputul anului in Cupa si am avut o partida spectaculoasa tot pe terenul lui Mariehamn castigata cu 2-4 de Inter Turku.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide