Marea Britanie (F) — Chile (F): ponturi JO Tokyo

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Marea Britanie (F) - Chile (F), de la turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice 2021.

Miercuri dimineata, de la ora 10:30, in “Sapporo Dome”, avem meciul Marea Britanie (F) - Chile (F), din grupa E de la turneul feminin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice.

Marea Britanie (F) - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Marea Britanie a mai participat o singura data la JO cu aceasta echipa unita, in 2012, atunci cand Jocurile Olimpice au fost gazduite de Londra. Dupa ce a castigat tot in faza grupelor, fara sa incaseze gol, Marea Britanie a pierdut contra Canadei in sferturile de finala, scor 0-2. Din lotul actual fac parte patru jucatoare care au evoluat si la Londra. Totodata, sunt doar doua fotbaliste din Scotia si una din Tara Galilor prezente. Asta inseamna ca rezultatele Angliei, din ultimul timp, sunt cele mai concludente. Englezoaicele au pierdut ultimele doua amicale, 0-2 cu Canada si 1-3 contra Frantei.

Chile (F) - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Chile vine la aceasta competitie cu un lot destul de experimentat, cu doar sase jucatoare care au sub 10 selectii la nationale. In mare parte vorbim de aceleasi fotbaliste care au dus Chile spre prima Cupa Mondiala, in 2019, atunci cand, desi au parasit turneul dupa faza grupelor, sud-americancele au obtinut un succes, 2-0 cu Thailanda. Este si prima prezenta la JO pentru Chile, care au trecut de Camerun intr-un baraj de calificare, 0-0 si 2-1. O echipa scunda si cu un ritm lent la pasarea mingii, dar destul de tehnica.

Marea Britanie (F) - Chile (F): Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este debutul sud-americancelor, iar la cat de grea este grupa (Canada si Japonia), ar cam fi de asteptat ca britanicele sa nu aiba mila. Golaverajul va juca si el un rol in determinarea echipelor calificate, deci sa ne asteptam la un debut in forta din partea unei formatii favorite pentru a prinde semifinalele.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 12
Calcul:
-272 RON
ROI:
-10.5 %
Pariuri:
892 / 31 / 673
Calcul:
-1 368 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 31
14 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1604
892 / 31 / 673
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marea Britanie (F) peste 2,5 goluri