Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Mansfield - Swindon: Predictii pariuri League Two

0

Mansfield este favorita cu Swindon, merge pe increderea caselor de pariuri si recomanda un pariu in cota 1.60

Mansfield - Swindon: Predictii pariuri League Two

Nici bine nu s-au racit scaunele de la ultimul meci sustinut pe “Field Mill”, pentru ca sambata, de la ora 17:00, se deschid din nou portile, pentru Mansfield vs Swindon, un joc din etapa cu numarul 25 din cadrul League Two, ultima liga considerata 100% profesionista din fotbalul englezesc.


Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci

Mansfield: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Favorita in acest meci, Mansfield isi merita din plin cota de 1.60 pe care Unibet o pune la bataie si sun acest lucru pentru ca este intr-o forma excelenta. A reusit in etapa anterioara sa o invinga cu 2-1 pe Bury, fiind a treia victorie la rand pe care o obtine in campionat, drept pentru care a si urcat pe loc de promovare directa, ea se afla pe pozitia a treia, cu 41 de puncte, la sase in spatele echipei de pe primul loc, dar are un meci mai putin decat aceasta. Un alt capitol la care a impresionat este cel defensiv, are cele mai putine goluri primite din 16 reusite ale adversarilor, sase au venit pe terenul propriu.


Swindon: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A uitat cum este sa te lupti la promovare, iar locul 11 pe care se afla este pe deplin meritat, pentru ca asta este Swindon, o echipa de mijlocul clasamentului. Evolutiile problematice au continuat si in runda anterioara, atunci cand Keshi Anderson a inscris golul de 1-1 contra celor de la Northampton, acela fiind si scorul final, drept pentru care a ajuns la trei etape consecutive fara succes. Nici jucand in deplasare jocul nu a fost unul mult mai sigur, Swindon a luat 15 puncte in decursul celor 12 runde avute, dar nu este genul de echipa spectaculoasa, marcand destul de putin si la fel de putine goluri a luat.


Mansfield - Swindon: Rezultate directe (H2H)

  • 20.10.2018 – Swindon – Mansfield 0-0
  • 10.02.2018 – Swindon – Mansfield 1-0
  • 14.10.2017 – Mansfield – Swindon 1-3
  • 21.04.2007 – Swindon – Mansfield 2-0
  • 05.12.2006 – Mansfield – Swindon 2-0


Mansfield - Swindon: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Clar este ca ambele echipe stiu sa se apere si asa cum bine o arata cotele, Mansfield este clar echipa de la care asteptarile mele sunt mai mari. In tur a fost 0-0, s-a bifat al doilea meci la rand in care se da cel mult un gol intre ele. Una peste alta, daca numarul golurilor o sa fie la fel de restrans, ramane de vazut, dar cert este ca jocul pe care The Town l-a propus, imi da sperante ca gazdele se pot impune. Mai mult decat atat, un singur joc din cele 11 meciuri sustinute pe “Field Mill” a fost pierdut pana in prezent.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 8
Calcul:
-87 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
13 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mansfield castiga