Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Mannheim - Straubing: Pronosticuri pariuri hochei pe gheata DEL

Mannheim a invins-o deja pe Straubing de doua ori in acest sezon, se astepta confirmarea si mergem pe un pariu in cota de 1.50

Mannheim - Straubing: Pronosticuri pariuri hochei pe gheata DEL

Duminica, Manhheim joaca din nou acasa, unde urmeaza ca de la ora 18:00, sa o intalneasca pe Straubing, intr-un duel al rundei cu numarul 39 din DEL.


Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Mannheim: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Avand noua puncte avans in fruntea clasamentului, Mannheim este intr-o forma demna de invidiat, a reusit cu putine zile in urma sa faca un meci excelent contra lui Eisbaren Berlin, trecand de aceasta cu scorul de 6-2. Si-a imbunatatit atacul, ea fiind echipa cu cele mai multe goluri inscrise si cele mai putine primite, dar este de bun augur acest lucru, pentru ca vine dupa cinci victorii consecutive. Lucrurile tot noi sunt linistite, pentru ca principalul obiectiv este castigarea campionatului, fiind cale lunga pana atunci, insa, pentru moment, pare sa fie pe drumul cel bun, asa cum reiese din declaratiile antrenorului, facute inaintea acestui meci.


Straubing: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O eventuala victorie in meciul de la Mannheim vine sa ne aduca un profit considerabil, dar pentru asta trebuie sa faca un meci diferit fata de cel care a avut loc anterior. Vine dupa o serie de patru meciuri la rand in care a castigat o singura data si atunci s-a intamplat sa faca asta dupa prelungiri. Aflata pe locul 8, cu 59, nu pare sa fie deloc intimidata de faptul ca joaca in deplasare, Straubing a reusit cinci victorii in precedentele sase asemenea jocuri, dar toate au venit pe fondul duelurilor contra unor adversari modesti, nu atat de buni precum este cel de duminica.


Mannheim - Straubing: Rezultate directe (H2H)

  • 28.10.2018 - Mannheim - Straubing 6-1
  • 23.09.2018 - Straubing - Mannheim 5-6
  • 16.01.2018 - Mannheim - Straubing 7-3
  • 03.12.2017 - Straubing - Mannheim 4-2
  • 24.11.2017 - Mannheim - Straubing 5-2


Mannheim - Straubing: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Deja s-a impus de doua ori in acest sezon,  iar asa cum o arata cifrele, pun pariu ca Mannheim nu se lasa pana nu face tot mai multe victime, desi e aproape sigura de prima pozitie. In alta ordine de idei, liderul DEL pare ca a reintrat in forma buna pe care a mai avut-o deja si atunci nu a avut emotii sa treaca la pas de Straubing, exact ce astept sa se intample si duminica. Nu as refuza un pariu pe goluri, in ultimele lor opt infruntari, mereu s-au dat cel putin cinci goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 1 / 26
Calcul:
-647 RON
ROI:
-10.3 %
Pariuri:
1543 / 29 / 950
Calcul:
-7 249 RON
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
36 / 1 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2522
1543 / 29 / 950
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mannheim castiga
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept