Manchester United — Crystal Palace: ponturi pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.60 & 1.57.

Meciul Manchester United – Crystal Palace este programat duminică, 5 decembrie, de la ora 16 pe stadionul Old Trafford din Manchester.

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Primul meci cu Ralf Rangnick pe banca tehnică a lui Manchester United se anunță un festival ofensiv. Echipa de pe Old Trafford are jucători fantastici de atac, dar are probleme în defensivă. După victoria cu Arsenal, Manchester United are o un moral excelent. Ultimele 2 înfrângeri pe teren propriu în fața londonezilor de la Crystal Palace sunt încă o motivație pentru un succes în lupta pentru locul 4. Cristiano Ronaldo a dat 2 goluri împotriva lui Arsenal, dar s-a accidentat ușor la bucuria de la golul decisiv. Dacă portughezul nu va juca, atunci Rangnick îl poate titulariza pe puștiul Greenwood. Trupa din Manchester are mare nevoie de o nouă victorie pentru a strânge diferența față de locul 4, acolo unde momentan este West Ham. Stilul agresiv pe care Rangnick îl cere echipelor sale s-ar putea mula excelent pe calitățile fotbaliștilor cu multă personalitate din lotul lui United. Pogba și Varane sunt în continuare accidentați. În ultimele 4 meciuri jucate de Manchester United au fost cel puțin 8 șuturi pe poartă.

Crystal Palace - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Old Trafford a fost locul de joacă al lui Wilfried Zaha în ultimii 2 ani. Atacantul Ivorian a contribuit decisiv la succesele obținute de Crystal Palace în sezoane consecutive la Manchester. Mai mult, echipa lui Vieira are un moral fantastic în Manchester, unde în acest sezon a dat deja o mare lovitură. 2-0 pe Etihad este cel mai surprizător succes obținut de Palace în acest an. Londonezii au avut o lună noiembrie mai slabă, cu o singură victorie în 4 meciuri. Trupa lui Vieira a pierdut ultimele 2 partide, 1-2 cu Aston Villa și 0-1 cu Leeds. Fundașii Andersen și Ward sunt indisponibili pentru acest meci de pe Old Trafford din Manchester. 

Manchester United – Crystal Palace Cote la pariuri si ponturi pariuri

Manchester United intră într-o nouă eră și speră să rupă blestemul ultimele meciuri cu Crystal Palace. Cu Bruno Fernandes, Ronaldo, Rashford, Sancho și chiar Greenwood, Rangnick este invitat să atace pe oricine, iar Palace nu a arătat o formă deosebită în ultimele 3 meciuri. De aceea, ponturile pentru acest meci sunt: Victorie Manchester United & Peste 7,5 suturi pe poartă. Betano oferă cote bune pentru aceaste alegeri: 1.60 & 1.57.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 12
Calcul:
-687 RON
ROI:
-36.2 %
Pariuri:
156 / 6 / 146
Calcul:
-2 675 RON
ROI:
-8.7 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
7 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 308
156 / 6 / 146
Calcul
ROI: -8.7 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie Manchester United Peste 7,5 șuturi pe poartă
Comentarii