Manchester United — Chelsea: ponturi pentru un meci din Premier League.

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.54 & 1.51.

Meciul Manchester United - Chelsea este programat miercuri, 6 decembrie, de la ora 22.15 pe stadionul Old Trafford din Manchester. 

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Erik ten Hag are mari probleme atunci când joacă împotriva echipelor bune. După o serie de 3 succese la rând în fața ultimelor clasate din Premier League, Manchester United a capotat la Newcastle. În ultima etapă, Rashford și mai ales Martial l-au sfidat pe managerul olandez, care pare că a pierdut vestiarul. Old Trafford a fost un teren pe care în acest sezon Galatasaray sau Crystal Palace au câștigat. Man United este într-o nouă perioadă slabă și de această dată ten Hag nu mai are pe cine să dea vina. Sancho și Varane sunt excluși din planurile sale, iar Casemiro, Eriksen, Evans, Lisandro Martinez și Malacia sunt accidentați. Au fost 57 de cornere în ultimele 5 meciuri jucate de Manchester United în Premier League.

Chelsea - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Mauricio Pochettino știe că victoria muncită, obținută în 10 oameni, cu Brighton poate aduce moral și entuziasm. Sunt ingredientele de la Chelsea are nevoie pe Old Trafford și pe care adversara de miercuri nu le are. Londonezii au pierdut un singur meci din ultimele 5 și au șansa de a se apropia de top 5 dacă o învinge pe Manchester United. În finalul sezonului precedent, Chelsea a pierdut lamentabil la Manchester cu 4-1, dar situația s-a schimbat mult de atunci. Doar Enzo Fernandez, autor a unei duble cu Brighton, va fi printre titulari din primul 11 care pierdea în mai pe Old Trafford. Au fost 47 de cornere în ultimele 5 meciuri jucate de Chelsea.

Manchester United - Chelsea Cote la pariuri si ponturi pariuri

E o șansă mare pentru Chelsea. Degringolada din lotul lui Manchester United îl face pe Pochettino să simtă miros de sânge. 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au terminat la egalitate. De aceea, ponturile mele sunt: Peste 9.5 cornere & Egal sau Victorie Chelsea. FavBet oferă cote bune pentru aceste alegeri: 1.54 & 1.51.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Peste 9.5 cornere
Cf
Cote
1.54
Ponturi
Egal sau victorie Chelsea
Cf
Cote
1.51
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Premier League
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Peste 9.5 cornere Egal sau victorie Chelsea
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token