Manchester City - Borussia Dortmund. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda o cota de 1.60 la partida Manchester City - Borussia Dortmund, de la International Cup.

Manchester City - Borussia Dortmund. Pontul lui Paul

Sambata dimineata, de la ora 04:00, pe "Soldier Field" din Chicago, putem sa urmarim o partida foarte interesanta la International Cup, Manchester City - Borussia Dortmund. Incepem turneul cu multe goluri?


Manchester City a trimis 17 jucatori la Mondial, asa ca Pep Guardiola n-a avut prea multe solutii cand a venit vorba de lotul pentru International Cup. Totusi, tehnicianul spaniol a oferit si cateva surprize - atat Hart, cat si Zinchenko au fost in avionul pentru State. Fostul international britanic a fost imprumutat in ultimele doua sezoane, la Torino si West Ham United, in timp ce fundasul stanga este curtat de mai multe cluburi, iar sansele ca el sa ramana la Manchester sunt minime. Dintre jucatorii ce vreau sa-i vad la lucru pentru City se numara Roberts, imprumutat la Celtic in ultimele doua stagiuni, Harrison, cel care a prestat un joc foarte bun la New York City (MLS), sau Douglas Luiz, care n-a apucat inca, de cat ca fost adus in 2017, sa debuteze oficial pentru "cetateni".


Borussia Dortmund era atat de aproape sa rateze Champions League, dar a avut un imens noroc sa incheie sezonul pe locul 4. Evident, a aparut si schimbarea de antrenor, cu Favre adus sa-l suplineasca pe Stoger. Au plecat si cativa jucatori, cei mai importanti fiind Yarmolenko, Sokratis sau Castro, in timp ce la achizitii ii trecem pe Diallo (Mainz), Delaney (Werder Bremen), Wolf (Frankfurt) sau Hakimi, imprumutat de la Real Madrid. Saptamana trecuta, a jucat un amical cu Austria Viena, in deplasare, castigat gratie unui gol marcat de Isak. Atacantul suedez este cam singurul atacant de careu de care dispune Dortmund in acest turneu.


Chiar daca Borussia trebuie sa-si aduca un varf de careu, are destui oameni in atac care sa faca diferenta. La fel putem sa vorbim si de City, cu Sane sau Mahrez, cea mai proaspata achizitie. Diferenta se va face la mijloc, insa asta depinde si de ce jucatori va decide Favre sa trimita pe teren in prima repriza. Si de cum vor face cei doi antrenori rotatia. Cred ca vor fi spatii mari, cel putin in primele 45 de minute. In a doua repriza vor fi mai multi tineri pe teren, schimbari mai multe, fragmentarea jocului. Cota Borussiei este intr-o cadere clara, insa aleg sa merg pe varianta golurilor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 3 / 47
Calcul:
-153 RON
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
670 / 23 / 492
Calcul:
+448 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
57 / 3 / 47
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1189
670 / 23 / 492
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide