Malta - Azerbaijan. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.75 pentru disputa dintre Malta si Azerbaijan din Liga Natiunilor.

Malta - Azerbaijan. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 21:45, Malta si Azerbaijan se vor intalni pe Stadionul Nationa "Ta' Qali", intr-o partida din Liga Natiunilor, in care ma astept ca golurile sa vina intr-un numar mic.


Malta este una dintre cele mai slabe nationale ale continentului, in aceasta disputa fiind cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, chiar daca joaca pe teren propriu, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai buna. "Soimii" au inceput cu stangul in Liga Natiunilor, in primul meci pierzand cu 3-1 pe terenul celor din Insulele Feroe. Astfel, nationala antrenata de Ray Farrugia a ajuns la o serie de 11 partide consecutive fara succes, in acestea reusind doar doua remize, cu Lituania si Armenia.


Azerbaijan de partea cealalta, este o nationala ceva mai puternica, fapt pentru care in aceasta disputa este vazuta ca favorita de bookmakeri, in ciuda faptului ca joaca in deplasare. Azerii nu au inceput nici ei grozav in aceasta editie de Liga Natiunilor, in primul meci remizand la scor alb cu Kosovo, intr-o partida disputata pe teren propriu. Nationala lui Gurban Gurbanov are rezultate ceva mai bune decat adversara sa in ultima perioada, in precedentele cinci partide pierzand o singura data, cu Kazakhstan, reusind victorii cu Kyrgyzstan si Letonia, remizand cu Macedonia si Kosovo.


In ultimele patru intalniri dintre cele doua s-au inregistrat doua victorii pentru Azerbaijan, una pentru Malta si o remiza. In aceasta infruntare nu voi miza pe varianta solistelor, astfel ca iau in calcul un pariu pe goluri, bazandu-ma pe faptul ca nu se vor marca mai mult de doua.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide