Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Mali - Mauritania: Ponturi fotbal Cupa Africii

Mauritania s-a calificat in premiera la Cupa Africii pe Natiuni

Luni, 24 iunie, de la ora 23:00, Mali urmeaza sa joace impotriva Mauritaniei, la Suez, pe “Suez Stadium”, intr-un joc din Grupa E, de la Cupa Africii.

Mali: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ce a reusit Mali in preliminarii este greu de repetat si in Grupa E din care face parte acum. Ea s-a calificat fara vreo emotie la Cupa Africii 2019, reusind sa incheie fara vreun esec. Mai mult, a fost echipa din grupa care a avut cea mai buna aparare. De altfel, ea are rezultate de luat in seama la aceasta competitie, in 2012 si 2013 a incheiat pe locul al treilea, ceea ce este o performanta. Pe de alta parte, a surprins putin cu jocul pe care l-a aratat in meciurile de pregatire, infruntari in care a jucat in ultimele trei dueluri si nu a reusit sa castige. Ultimul duel l-a avut in compania Algeriei, in urma cu o saptamana, cand a si pierdut cu 2-3.

Mauritania: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lotul decent pe care il are Mauritania, face din ea unul dintre cei doi outsideri ai Grupei E, de la Cupa Africii. Mi se pare o formatie care s-a calificat “din greseala”, ea a beneficiat de nivelul mai slab artat de nationala Burkinei-Faso. A terminat pe locul secund in grupa din preliminarii, la egalitate cu liderul, Angola. Pe de alta parte, faptul ca revine la Cupa Africii este mai mult de palmares, ea a fost mereu de pluton cand a evoluat la un asemenea nivel. In acelasi timp, a mai fost la alte competitii africane, dar aici, este calificata in premiera.

Mali - Mauritania: Cote la pariuri si predictii pariuri

Pentru prima oara la Cupa Africii, Mauritania nu este considerata o sperietoare. Din contra, probabil ca petru ea fiecare punct luat o sa fie acceptat. Si daca pierde nu vad nimic rau in asta, pentru ca valoric este cea mai slaba echipa din grupa. Pe acest lucru vreau sa mizez si sa astept ca in urma unor insistente mai mari a celor din Mali, sa obtina si victoria.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 26
Calcul:
-819 RON
ROI:
-13.9 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
33 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Mali
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept