Mainz – Hoffenheim: ponturi Bundesliga

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Mainz - Hoffenheim, din Bundesliga.

Duminica, de la ora 19:00, pe “Open Arena”, avem meciul Mainz - Hoffenheim, din etapa a 9-a din Bundesliga.

Mainz - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Mainz a castigat primul meci din acest sezon in etapa precedenta, 3-1 la Freiburg. Mateta a reusit o “tripla” de senzatie, iar Mainz a acumulat acum patru puncte in ultimele doua runde. De fapt, sunt toate punctele stranse in campania actuala de Bundesliga, iar Mainz e pe locul 16, cu un golaveraj de 10-21. Szalai si Mwene raman pe margine, in timp ce Burkardt e dat incert. Pe teren propriu, baietii lui Jan-Moritz Lichte au incasat gol in ultimele noua partide oficiale.

Echipa probabila: Zentner - St. Juste, Hack, Niakhate - Öztunali, Barreiro, Latza (c), Brosinski - Boetius, Quaison - Mateta

Hoffenheim - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Hoffenheim si-a recuperat golgheterul, iar Kramaric nu a dezamagit, marcand in runda anterioara, in 3-3-ul cu Stuttgart, de acasa. Sessegnon a inscris ei el primul sau gol pentru Hoffe. Kramaric a recidivat si-n Europa League, in succesl de la Liberec, 2-0. Dupa o perioada de pauza fortata, se pare ca atacantul croat e din nou intr-o forma foarte buna. Bicakcic si Adamyan raman pe margine, in timp ce Larsen si Kaderabek sunt incerti. Hoffenheim e pe locul 12 in Bundesliga, cu 8 puncte stranse in 8 runde, golaveraj 14-15, fara victorie de sase etape. 

Echipa probabila: Baumann (c) - Posch, Vogt, Akpoguma - Rudy, Grillitsch, Samassekou, Sessegnon - Baumgartner, Kramaric - Dabbur

Mainz - Hoffenheim: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Doua echipe cu un potential ofensiv incredibil, dar si cu doua aparari fragile, care si-au aratat limitele pana acum. Eu propun sa nu ne complicam si sa mizam pe pronosticul pe care il asteapta toata lumea de la acest duel. 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri