Magnitogorsk — Omsk: ponturi KHL

Acțiune

Omsk a egalat situatia la 3, insa acum este diferit pentru ca invingatoarea merge in semifinalele KHL.

Miercuri seara, de la ora 17:00, pe Arena Mettalurg din Magnitogorsk are loc duelul 7 dintre Magnitogorsk si Omsk, meci decisiv din sferturile de finala. 3-3 este scorul general si se joaca dupa sistemul cel mai bun din sapte meciuri.

Magnitogorsk: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A condus cu 3-2 dupa aceasta campanie din sferturi, dar in runda anterioara a evoluat pe terenul celor de la Omsk si a pierdut cu 1-5. Drept urmare, acum cine castiga merge in semifinale, iar faptul ca joaca pe terenul propriu nu este tocmai de bun augur. In cele trei meciuri jucate deja in aceasta postura a suferit doua infrangeri, insa in cel mai recent asemenea meci si-a evenit si a cattigat cu scorul de 5-2.

Omsk: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa trei infrangeri consecutive a revenit repede si a castigat exact cand a avut nevoie, iar atunci a casigat cu 5-1 chiar pe terenul propriu. Acum este din nou pusa sa joace pe teren strain, iar acolo a reusit sa obtina doua din cele trei victorii ale sferturilor de finala.  Pe de alta parte a inceput sferturile conducand cu 2-0, asta dupa 8-1 si 7-5 cu Magnitogorsk, urmand apoi o cadere si a sfersit trei infrangeri, chiar a fost la 60 de minute de joc efectiv de eliminare.

Magnitogorsk – Omsk: cote la pariuri si predictii pariuri

Sunt doua echipe care joaca un hochei spectaculos si drept urmare un singur duel din cele sase s-au incheiat cu cel putin cinci reusite. Drept urmare, s-ar putea sa avem parte de un nou asemenea joc, pentru ca este meciul decisiv si un gol venit repede ar dinamita partida.

Ponturi
Peste 4.5 goluri
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru KHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 4.5 goluri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token