Madison Keys - Sloane Stephens. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda prima seminfinala feminina de la Roland Garros, la o cota de 1.50

Madison Keys - Sloane Stephens. Pontul lui IulianGGMU

Joi, 7 iunie, nu inainte de ora 17:00 urmeaza sa avem prima semifinala de la Roland Garros, Madison Keys o va intalni pe Sloane Stephens, in reeditarea finalei de anul trecut de la US Open.


Madison Keys (13 WTA) este singura jucatoare calificata in semifinalele Roland Garros fara sa piarda vreun set si asta a fost posibil dupa ce a avut un parcurs incredibil de usor. Poate se asteptau mai multe de la Buzarnescu, in fata careia a evoluat in optimi, dar jocul romancei a fost unul slab si Keys s-a impus cu 6-1; 6-4, dupa o ora de stat pe teren. Acelasi joc consistent l-a aratat si in sferturi, cand in fata ei a fost kazaha Yulia Puntintseva, in fara careia a intampinat probleme timp de un set. Primul act a fost echilibrat, americanca avand nevoie de tie-break pentru a se impune. Victoria a venit la singura minge de meci aparuta, iar la final s-a impus cu 7-6; 6-4, obtinand cea mai buna performanta pe zgura din capitala Frantei.


Sloane Stephens(10 WTA) nu a dezamagit in meciul in sferturi, reusind ca in ciuda tuturor speculatiilor facute, ca ar fi sub Daria Kasatkina ca valoare, sa castige fara mari emotii. In doar o ora si 11 minute de stat pe teren, americanca s-a impus cu 6-3, 6-1, fiind a patra partida castigata pe zgura de la Paris fara sa piarda vreun set. In acelasi timp este si pentru prima oara in cariera cand ajunge in semifinalele French Open, aceasta suprafata nefiind tocmai punctul ei forte. Asa cum a si demonstrat anul trecut, singurul Mare Slem din cariera l-a castigat in 2017, la US Open, cand de partea cealalta a fileului a stat tot Madison Keys, adversara din acest duel.


De un singur lucru suntem sigur, Statele Unite ale Americii va avea o reprezentanta in finala, singura necunoscuta fiind care dintre Keys sau Stephens vor face acest lucru. Tind sa inclin mai mult balanta spre Sloane, este o jucatoare ce stie cand sa rupa ritmul si asta s-a vazut de-a lungul meciurilor pe care le-a disputat si aici, la French Open. De astfel, ea si-a aratat suprematia si in disputele directe, avand 2-0 in fata lui Keys, pe care a invins-o in finala US Open, de anul trecut, cat si in 2015, la Miami, ce e drept, atunci s-a jucat pe suprafata dura.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
53 / 2 / 40
Calcul:
-1 051 RON
ROI:
-11.1 %
Pariuri:
1818 / 34 / 1127
Calcul:
-9 861 RON
ROI:
-3.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
53 / 2 / 40
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2980
1818 / 34 / 1127
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sloane Stephens castiga
Comentarii
6
cine inchide chestiile astea? legalbet.ro vreo solutie gasim si noi ?
scrie ca incepe acum la ora asta in 34 de minute.... dar s-a inchis optiunea de alegere a pronosticului
legalbet.ro pai daca meciul urmeaza sa inceapa eu de ce nu pot sa aleg pronostic?
vad ca altii au reusit sa voteze. Daca mai ai problema asta trimite-mi si un print screen cu sistemul de votare, te rog.
cum naiba ? meciul nu a inceput . dar nu pot sa aleg pronostic
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide