Incheiat

Macedonia U21 - Portugalia U21. Pariul lui Kahaber Beburishvili

Acțiune
Pariorul profesionist Intelbet, Kahaber Beburishvili, este de parere ca la acest meci de la Campionatul European U21 vom avea multe goluri.
Macedonia U21 - Portugalia U21. Pariul lui Kahaber Beburishvili
Nu prea mai pot lua in considerare pariurile privind totalurile de goluri pentru acest joc deoarece au scazut mult cotele, asa ca voi incerca alte pariuri mai atractive din acest punct de vedere. Faptul ca Portugalia pentru a se califica in semifinalele turneului are nevoie sa obtina o victorie la cel putin 3 goluri diferenta a facut sa scada mult liniile de total si handicap. Vreau sa va reamintesc ca primele locuri ale grupelor vor merge direct in stagiul urmator insa dintre locurile secunde va merge mai departe doar cel mai bun. 

Asadar in semifinale deja avem primele locuri din grupe, spaniolii, englezii si cel mai probabil germanii, fiind foarte putin probabil ca in ultimul meci contra Italiei sa piarda la o diferenta de 3 goluri, deci pentru cel mai bun loc secund se lupta Slovacia, care si-a incheiat parcursul din grupe cu 6 puncte si un golaveraj de 6-3, Cehia si Portugalia care au cate 3 puncte si un golaveraj neutru de 3-3. Cehii vor juca contra danezilor in ultima runda si aici de asemenea ma astept la un meci cu multe goluri, insa sa revenim la meciul de astazi. 

Portugalia va urca foarte mult cu toate liniile si va face tot posibilul pentru a inscrie cat mai multe goluri, lucru ce cu siguranta ca ii va expune in aparare impotriva unei echipe a Macedoniei care, revazand jocurile lor, pot spune ca sunt o echipa deschisa; spaniolii au reusit sa inscrie de cinci ori contra lor, asta si pentru ca portarul macedonean a avut cateva interventii salvatoare foarte bune, sarbii au punctat si ei de doua ori, sunt de parere ca portughezii se vor vedea nevoiti sa scoata mingfea din proprie poarta cel putin o data. In plus, pentru ei astazi va lipsi fundasul si capitanul echipei, Fernandes Semedo, suspendat din cauza celor doua cartonase galbene primite. 

In statisticile intalnirilor directe dintre cele doua, din ultimele 7 meciuri s-au inregistrat 6 victorii pentru portughezi si 1 singur rezultat de egalitate. Urmatoarele sunt pariurile ce le recomand pentru acest meci:
Ponturi
Totaluri asiatice - Peste 4
Cf
Cote
2.17
Ponturi
Total asiatic - Prima repriza - Peste 2
Cf
Cote
2.70
Ponturi
Goluri prima repriza - Macedonia peste 0.5
Cf
Cote
3.50
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Totaluri asiatice - Peste 4 Total asiatic - Prima repriza - Peste 2 Goluri prima repriza - Macedonia peste 0.5
89%
8 voturi
Da
11%
1 vot
Nu
Total voturi: 9
78%
7 voturi
Da
22%
2 voturi
Nu
Total voturi: 9
0%
0 voturi
Da
100%
8 voturi
Nu
Total voturi: 8

Bonusuri

Copy the token