Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Macedonia - Liechtenstein: Ponturi pariuri Uefa Nations League

0

Expetul legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Macedonia si Liechtenstein, la o cota de 1.43

Macedonia - Liechtenstein: Ponturi pariuri Uefa Nations League

De la ora 21:45, la Skopje, pe “Philip II Arena” are loc meciul dintre Macedonia si Liechtenstein, joc ce face parte din etapa a 3-a din Grupa 4, League D.

Vezi intreaga ofertă de pariuri pentru acest meci

Macedonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Macedonia este singura echipa din aceasta grupa care a luat maximum de puncte, a reusit sa le invinga pe Gibraltar si Armenia. De admirat este ca a incheiat meeru fara sa primeasca gol, ceea ce o pune intr-o postura excelenta. Mai mult decat atat, in ultimele noua meciuri a stat departe de esec, iar aici n-a intalniti echipe de mana a doua, ci putem enumera si un duel cu Italia, incheiat la egaltiate sau o victorie contra Israelului. De astfel, in precedentele opt meciuri oficiale a reusit sa lase o impresie excelenta pe faza ofensiva, marcand cel putin un gol si in fata unor echipe cunoscuta pentru inclinatie spre aparare, ceea ce n-a fost suficient.


Liechtenstein - Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Liechtenstein are o cota enorma pentru un eventual succes, iar daca va juca asa cum s-a intamplat in decursul meciurilor contra echipelor de acelasi nivel cu Macedonia, nici poate incape indoiala ca poate sa conteze. Pe de alta parte, are moralul ridicat, a reusit in etapa treuta de Uefa Nastions League sa treaca cu 2-0 de selectionata similara a Gibraltarului. A fost primul succes si singurul meci din 2018 in care a luat puncte, asta deoarece in runda inaugurala a acestei competitii s-a vazut clar nivelul slab pe care il are, pierzand in fata unei alte nationale slabe, cea a Armeniei. A fost 1-2 atunci, Wolfinger a fost omul care a insris pentru Liechtenstein in acel joc


Macedonia - Liechtenstein: Rezultate directe (H2H)

Ultimele cinci meciuri directe

·         09.10.2017: Macedonia – Liechtenstein 4-0

·         24.03.2017: Liechstenstein – Macedonia 3-0

·         12.11.2005: Lichstenstein – Macedonia 1-2

·         07.06.2003: Macedonia – Liechtenstein 3-1

·         08.09.2002: Liechtenstein – Macedonia 1-1


Macedonia - Liechstenstein: Cote la pariuri si predictii fotbal


Diferenta de valoare dintre cele doua nationale ma obliga ca din start sa merg pe un succes al echipei gazda, dar in acelasi timp nici nu cred ca adversarii vor ameninta poarta, Liechtenstein este o echipa limitata din acest punct de vedere. Totusi, avand in vedere ca a devenit o echipa marcatoare meci de meci, cred ca un eventual succes al Macedoniei n-are cum sa un vina cu cel putin doua goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 8
Calcul:
-87 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
13 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2.5 goluri