Maccabi Tel Aviv – Villarreal: pont pentru un meci din Europa League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Europa League, la cote de 1.87 & 1.80.

Meciul Maccabi Tel Aviv - Villarreal este programat joi, 26 noiembrie, la ora 19.55, pe stadionul Boomfield din Tel Aviv.

Maccabi Tel Aviv - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Maccabi este o echipă care joacă bine pe teren propriu, mult mai compact decât a făcut-o în Spania. Campioana Israelului este pe locul doi în această grupă, cu 6 puncte. A fost 0-4 la Villarreal după un meci special, întârziat de o furtună. În ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu de Maccabi Tel Aviv. În ultimele 5 partide jucate pe Bloomfield, Maccabi a pierdut 2.

Villarreal - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Villarreal este o echipă foarte bună, cu o forță ofensivă excelentă. Venirea lui Unai Emery a schimbat perspectiva, dar și obiectivele imediate ale clubului. Gerald Moreno, Trigueiros, Chukwueze, Dani Perjo, Kubo sau Bacca au făcut egal, per teren proopriu, cu Real Madrid în etapa precedentă după un meci dominat de gazde. Villarreal are maxim de puncte în această grupă din Europa League, iar un succes joi seară ar însemna calificarea în primăvara europeană. Paco Alcacer este incert pentru partida de la Tel Aviv.

Maccabi Tel Aviv - Villarreal Cote la pariuri si ponturi pariuri

Partida din Spania s-a terminat 4-0 pentru Villarreal, iar israelienii vor încerca să abordeze cât mai precaut acest meci. Villarreal este, însă, echipa mai solidă. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de joi seara: Victorie Villarreal sau egal și sub 3.5 goluri & Victorie Villarreal. Betano dă cote de 1.80 & 1.87. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 9
Calcul:
-323 RON
ROI:
-19.0 %
Pariuri:
72 / 2 / 74
Calcul:
-1 930 RON
ROI:
-13.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
8 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 148
72 / 2 / 74
Calcul
ROI: -13.0 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Villarreal sau egal și sub 3.5 goluri Victorie Villarreal