Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Luxemburg - Lituania: Pronosticuri Calificari Euro 2020

0

Se intalnesc astazi cele mai modeste echipe ale grupei.

Luxemburg - Lituania: Pronosticuri Calificari Euro 2020

Luxemburg si Lituania fac parte din GrupaB, acolo unde se vor mai intalni cu Portugalia, Ucraina si Serbia.

Luxemburg a disputat ultima partida oficiala in luna Noiembrie a anului 2018, atunci cand a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul reprezentativei Moldovei, in UEFA Nations League. Gazdele au incheiat pe pozitia secunda in grupa 2 din Liga D, cu 10 puncte acumulate in 6 etape, 4 mai putine decat reprezetnativa Belarusului, care a reusit sa promoveze in Liga C. D. Sinani este omul cheie al celor din Luxemburg, cu 3 goluri si 3 pase de gol oferite in Nations League. In precedenta campanie de calificare, pentru Campionatul Mondial din 2018, Luxemburg a incheiat pe penultima pozitie intr-o grupa din care au mai facut parte Franta, Suedia, Olanda, Bulgaris si Belarus, cu 6 puncte acumulate in 10 etape. 

De partea cealalta, Lituania a incheiat pe pozitia a 4-a in Grupa 4 din Liga C, cu 0 puncte acumulate in fata Romaniei, Serbiei si Muntenegrului. Astfel, lituanienii vor fii nevoiti in urmatoarea editie sa evolueze in Liga D, alaturi de adversara de astazi. Lituania a incheiat pe pozitia a 5-a in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din 2018, cu 6 puncte acumulate in 10 etape. Ultimul succes intr-o partida oficiala pentru Lituania a venit in toamna anului 2016, atunci cand o invingea pe Malta pe teren propriu, cu scorul de 2-0. De atunci, lituanienii au mai reusit doar doua victorii, insa in partide amicale, 1-0 cu Armenia si 2-0 cu Sri Lanka.

Sansele celor doua formatii la calificare sunt infime, insa acest duel este unul extrem de important. Echipa care castiga astazi poate spera la o minune, iar remiza cu siguranta nu le multumeste. Luxemburg a evoluat enorm in ultimii 2 ani, dovada fiind punctele acumulate in Nations League si calificarile pentru Mondial. Voi opta pentru un pronostic mai sigur astazi si anume faptul ca luxemburghezii nu vor pierde.

ISTORIC MECIURI DIRECTE

14.08.13FILuxemburgLituania2 : 1
12.08.09FILuxemburgLituania0 : 1

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.38
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 8
Calcul:
+79 RON
ROI:
3.4 %
Pariuri:
349 / 6 / 265
Calcul:
-5 552 RON
ROI:
-9.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
15 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 622
349 / 6 / 265
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde