Lukko — Assat
Incheiat

Lukko — Assat: pronosticuri Liiga

Acțiune

Assat este ultima in clasament si nu pare sa aiba scapare in fata unei formatii precum Lukko.

Vineri, de la ora 18:30, la Rauma, Aijansuo Arena este locul de desfasurare al meciului dintre Lukko si Assat. Meciul face parte din campionatul Finlandei de hochei pe gheata.

Lukko: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A fost o saptamana aglomerata pentru Lukko, echipa care in ultimele patru jocuri a reusit sa joace la un nivel scazut si astfel sa nu obtina o victorie in toate aceste infruntari. Cu putine zile in urma a jucat in turul sferturilor de finala ale Champions League, acolo unde a incheiat 2-2 cu Munchen, intr-un meci disputat pe terenul propriu. in campionat nu sta deloc bine, se afla pe locul 12, cu 32 de puncte.

Assat: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ultimele sapte meciuri a fost invinsa. In cel mai recent duel dintre acestea a fost depasita cu 4-3 de Jukurit. Nu este de mirare ca se intampla asta, avand in vedere ca se afla pe ultima pozitie, cu 21 de puncte. Intre ea si echipa din fata ei sunt sase lungimi.  De asemenea are probleme si cu golurile inscrise, pana acum nu a gasit echipa care sa puncteze de mai putine ori decat ea. Si in deplasare s-a prezentat la fel de slab, avand o victorie in cele ultimele cinci dueluri.

Lukko – Assat: cote la pariuri si predictii pariuri

In ultimele dueluri a existat o singura echipa pe teren, Lukko s-a impus in ultimele doua infruntari si nu oricum, cu 5-1 si 6-0, ceea ce arata diferenta dintre ele.

Ponturi
Victorie Lukko
Cf
Cote
1.72
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Lukko
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token