Ludogorets - MOL Vidi. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.50 pentru disputa dintre Ludogorets si MOL Vidi din preliminariile Ligii Campionilor.

Ludogorets - MOL Vidi. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 20:00, campioana Bulgariei, Ludogorets, va primi vizita campioanei Ungariei, MOL Vidi, intr-o partida in care ma astept ca echipa gazda sa obtina victoria intr-o maniera categorica.


Ludogorets este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri, asa cum era si normal de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai valoroasa, dar si mai experimentata, care de asemenea beneficiaza si de avantajul propriului teren, acolo unde clacheaza rar. "Vulturii" se pot lauda cu cateva performante importante in competitiile europene, in ultimii cinci ani jucand de doua ori in Liga Campionilor si de doua ori in Europa League, in aceste participari reusind si trei calificari in "primavara europeana". In acest sezon, trupa lui Paulo Autuori si-a inceput aventura in Liga Campionilor inca din primul tur preliminar, acolo unde a avut-o ca adversara pe Crusaders, pe care a invins-o cu 9-0 la general. Ludogorets se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa patru victorii la rand, in acestea punctand de 11 ori, fara sa primeasca gol.


MOL Vidi este sub adversara sa, din punct de vedere valoric, fiind de asemenea surclasata si la capitolul experienta europeana, astfel ca in aceasta disputa porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare. Campioana Ungariei are in palmares o singura participare in grupele competitiilor europene, in 2013, atunci cand ajungea in grupele Europa League. Ca si adversara sa, trupa lui Marko Nikolić a inceput in acest an din primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, dand piept cu Dudelange, din Luxemburg, pe care a invins-o cu 3-2 la general. MOL Vidi vine dupa o victorie impresionanta obtinuta pe teren propriu in fata celor de la Kisvarda, reusind sa castige cu 4-0, in prima etapa de campionat.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Ludogorets fiind clar echipa mai puternica, iar cum astazi beneficiaza si de avantajul propriului teren, ma astept sa se impuna lejer, de aceea mizez pe faptul ca va marca minim doua goluri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ludogorets marcheaza peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide