Luceafarul Oradea - Politehnica Timisoara. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri la o cota de 1,57 pentru duelul din Liga 2 dintre Oradea si Timisoara.

Cu trei etape ramase pana la finalul Ligii 2 se intalnesc doua formatii ramase fara obiectiv pe final de sezon, ambele fiind lipsite de grijile retrogradarii si asigurandu-si mentinerea matematica in esalonul secund. Luceafarul Oradea ocupa pozitia 13 a clasamentului cu 44 de puncte acumulate, in timp ce adversara sa din acest meci, Politehnica Timisoara, sta ceva mai bine, locul 7 pentru acestia cu 51 de puncte.


Cele doua au o forma identica de moment, una spectaculoasa in mod deosebit de partea Oradei. In ultimele cinci etape disputate Luceafarul a inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj pozitiv de 9/7. Timisoara a avut un parcurs asemanator, insa a totalizat un golaveraj negativ si mai strans de 5/6. 


In ultimele cinci confruntari de pe teren propriu Luceafarul Oradea a reusit 3 victorii si a suferit 2 infrangeri, cu un golaveraj bun si spectaculos de 10/6. De partea sa, in ultimele cinci meciuri din depalsare Timisoara a inregistrat 1 singura victorie iar in rest a suferit alte 4 infrangeri, golaveraj 7/9.

De altfel, in general de-a lungul sezonului fiecare dintre echipe a aratat o forma spectaculoasa din punct de vedere al numarului de goluri pe teren propriu respectiv, in deplasare, asa ca nu vad de ce acum sa nu reuseasca sa inscrie cel putin un gol fiecare in conditiile in care vor evolua relaxate si fara presiunea rezultatelor.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide