Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers: pont turul 1 al play-off-ului NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,57.

Meciul Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers este programat în dimineața zilei de marți, 25 august, la ora 04:00, în Advent Health Arena din Orlando, în primul tur al play-off-ului Conferinței de Vest. Lakers conduce seria cu 2-1.

Lakers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tot internetul a râs de prestația marelui LeBron James în meciul secund, atunci când Lakers a reușit totuși să bată și să egaleze la 1. King LeBron “a reușit” un minim istoric de doar 10 puncte în aproape 27 de minute petrecute pe teren! Asta l-a înfuriat foarte tare pe cel mai iubit jucător din NBA, iar în meciul trecut s-a dezlănțuit așa cum numai el știe să o facă. Rezultatul? 38 de puncte, 12 recuperări și 8 pase decisive, iar cifrele puteau fi mult mai bune fiindcă a avut 4 din 8 la aruncările de 3 puncte și 12 din 17 la cele libere.

Cel mai constant jucător al lui Lakers rămâne Anthony Davis (27 de ani), unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști ai Ligii, venit în California anul trecut după șapte ani petrecuți la New Orleans Pelicans. În cele trei meciuri din play-off contra lui Portland a avut 28, 29 și 31 de puncte, iar la recuperări a fost constant: câte 11 în fiecare meci!

Blazers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland nu se dă pierdută în lupta cu Lakers! Chiar și accidentat la deget, Damian Lillard a jucat 43 de minute, adică destul de mult pentru un meci intens, așa cum este în NBA, și în ritmul în care se joacă, cu meciuri programate la fiecare 36 de ore! Lillard a marcat mai puțin decât o face de obicei, doar 31 de puncte.

Forța lui Blazers nu stă neapărat în capacitatea lui Lillard de a marca mereu în jur de 40 de puncte, ci în forța grupului. Alături de MVP-ul bulei din Orlando se află un CJ McCollum, cu 28 de puncte și 8 recuperări în ultimul meci, un Carmelo Anthony, care și la 36 de ani joacă 30 de minute pe meci și înscrie peste 20 de puncte sau un bosniac de fier, Jusuf Nurkic, capabil să se bată pentru fiecare minge chiar dacă are 132 kg!

LA Lakers – Portland: Cote la pariuri şi pronostic

Lakers va avea meciuri grele în continuare cu Portland, și excepție nu va face nici acest joc 4. Partidele sunt echilibrate, iar învingătorul s-a stabilit până acum doar pe câteva inspirații de moment sau pe câte un sfert fantastic reușit de una dintre echipe. Bookmakerii o văd favorită pe Lakers, dar noi îi dăm o șansă și lui Portland, așa că pronosticul nostru este Portland cu handicap pozitiv +10,5, adică echipa lui Lillard poate să și piardă, dar la maxim 10 puncte diferență. Cota la Betano este 1,57.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Portland cu Handicap +10,5 (inclusiv prelungiri)
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide