Los Angeles Lakers – Toronto Raptors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Los Angeles Lakers - Toronto Raptors, din NBA.

Luni dimineata, de la ora 04:30, in “Staples Center”, avem meciul Los Angeles Lakers - Toronto Raptors, din NBA. Are Siakam o prestatie pe masura baniilor pe care-i primeste?

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers au in acest moment sapte victorii la rand, iar cu o linie de clasament de 7W - 1L se afla pe prima pozitie in Vest. In ultima disputa, Lakers s-au impus, acasa, cu Chicago Bulls, 95-80. O adevarata demonstratie defensiva din partea gazdelor, care si-au tinut adversarii la 35% eficienta, cu doar 28 de cosuri reusite. Davis a pus 26 de puncte, 8 recuperari si 7 pase, iar LeBron a bifat 25 de puncte, 6 pase si 4 recuperari. Niciun alt jucator de la Lakers n-a sarit de 9 puncte marcate. Surprinzator, baietii lui Vogel au ajuns de doar 8 ori la linia de libere.

Toronto Raptors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Toronto Raptors au pierdut doua partide in acest sezon, ambele fiind in deplasare. Cu 6W - 2L, campioana NBA se afla pe locul secund in Conferinta de Est. Ultimul succes a venit la New Orleans Pelicans, 122-104, iar noi am avut parte de o noua prestatie excelenta din partea lui SIakam. Pascal a pus 44 de puncte, 10 recuperari si 4 pase in 39 de minute de joc. Din pacate, Ibaka si Lowry s-au accidentat, iar semenele nu sunt bune pentru urmatoarele doua saptamani. Asta inseamna ca Siakam va avea un rol si mai important, ba chiar un PG la nevoie. Sau cel putin asa a lasat Nurse de inteles.

Los Angeles Lakers - Toronto Raptors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cand intalnesti pe Lakers in deplasare, e de presupus ca vei da totul pe parchet. Nu m-ar mira ca Siakam sa stea undeva la +40 de minute, daca va fi nevoie de el atat de mult timp. In plus, va conduce din cand in cand mingea, de unde si pronosticul nostru. Powell, Anunoby si VanVleet sunt jucatori care pot sa arunce de la 3p la prima pasa.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Siakam peste 3,5 pase decisive Siakam “double-double”