Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers: ponturi pariuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers, din play-off-ul NBA.

Duminica dimineata, de la ora 04:00, avem meciul 5 din seria Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers, din play-off-ul NBA. Portland a ramas fara Lillard, accidentat.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers n-a avut deloc ritm in atac la prima partida, dar cea mai buna echipa din Vest s-a regasit rapid, castigand urmatoarele trei meciuri. Ultimul succes a venit cu scorul de 135-115, cu 56.3% eficienta din actiune. James a dat 30 de puncte, 10 pase si 6 recuperari, Kuzma a bifat 18 puncte, 2 pase si 2 recuperari, iar Davis a contribuit cu 18 puncte, 5 pase si 5 recuperari. In conditiile in care Lakers au marcat 80 de puncte inca de la pauza, nimeni n-a jucat foarte mult. Rondo are sanse minime sa-si faca aparitia in aceasta serie.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers si-au pierdut cel mai bun jucator in meciul 4. Lillard s-a accidentat si a parasit bula. Asta inseamna ca Portland e condusa cu 3-1 si trebuie sa castige 3 la rand fara omul principal. In partida anterioara, Nurkic a dat 20 de puncte, 13 recuperari si 4 pase, McCollum a inregistrat 18 puncte, 5 recuperari si 2 pase, iar Melo a incheiat seara cu 16 puncte, 2 recuperari si o pasa. Toti cei 5 starteri pentru Portland au marcat +10 puncte, dar n-a fost suficient pentru ca meciul sa fie cat de cat strans.

LA Lakers - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fara Lillard, cota pe victoria celor de la Portland a crescut simtitor. McCollum si Nurkic trebuie sa fie liderii din teren in acest moment, iar pe Jusuf ne vom baza noi. Fiind meci de eliminare, e de presupus ca toti titularii vor sta pe parchet +32 de minute. Chiar si cu Whiteside alaturi, Nurkic a demonstrat ca poate sa fie un recuperator foarte bun. Initial, voiam sa mizez pe un double-double, dar linia nu se mai afla in oferta celor de la Betano. Vom paria, in schimb, pe acest pronostic.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 30
Calcul:
-970 RON
ROI:
-15.6 %
Pariuri:
827 / 31 / 632
Calcul:
-2 828 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
32 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1490
827 / 31 / 632
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nurkic peste 9,5 recuperari