Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers: ponturi pariuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers, din play-off-ul NBA.

Duminica dimineata, de la ora 04:00, avem meciul 5 din seria Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers, din play-off-ul NBA. Portland a ramas fara Lillard, accidentat.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers n-a avut deloc ritm in atac la prima partida, dar cea mai buna echipa din Vest s-a regasit rapid, castigand urmatoarele trei meciuri. Ultimul succes a venit cu scorul de 135-115, cu 56.3% eficienta din actiune. James a dat 30 de puncte, 10 pase si 6 recuperari, Kuzma a bifat 18 puncte, 2 pase si 2 recuperari, iar Davis a contribuit cu 18 puncte, 5 pase si 5 recuperari. In conditiile in care Lakers au marcat 80 de puncte inca de la pauza, nimeni n-a jucat foarte mult. Rondo are sanse minime sa-si faca aparitia in aceasta serie.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers si-au pierdut cel mai bun jucator in meciul 4. Lillard s-a accidentat si a parasit bula. Asta inseamna ca Portland e condusa cu 3-1 si trebuie sa castige 3 la rand fara omul principal. In partida anterioara, Nurkic a dat 20 de puncte, 13 recuperari si 4 pase, McCollum a inregistrat 18 puncte, 5 recuperari si 2 pase, iar Melo a incheiat seara cu 16 puncte, 2 recuperari si o pasa. Toti cei 5 starteri pentru Portland au marcat +10 puncte, dar n-a fost suficient pentru ca meciul sa fie cat de cat strans.

LA Lakers - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fara Lillard, cota pe victoria celor de la Portland a crescut simtitor. McCollum si Nurkic trebuie sa fie liderii din teren in acest moment, iar pe Jusuf ne vom baza noi. Fiind meci de eliminare, e de presupus ca toti titularii vor sta pe parchet +32 de minute. Chiar si cu Whiteside alaturi, Nurkic a demonstrat ca poate sa fie un recuperator foarte bun. Initial, voiam sa mizez pe un double-double, dar linia nu se mai afla in oferta celor de la Betano. Vom paria, in schimb, pe acest pronostic.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 2 / 15
Calcul:
+423 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
585 / 18 / 430
Calcul:
+467 RON
ROI:
+0.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
30 / 2 / 15
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1033
585 / 18 / 430
Calcul
ROI: +0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nurkic peste 9,5 recuperari
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide