Los Angeles Lakers — Phoenix Suns: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Lakers - Phoenix Suns, din NBA.

Vineri dimineata, de la ora 05:30, in “Staples Center”, avem meciul 6 din seria LA Lakers - Phoenix Suns, din NBA.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers au facut cea mai slaba partida din aceasta serie, atat ofensiv, cat si defensiv. Lakers au pierdut cu 85-115. James a pus 24 de puncte, 7 pase si 5 recuperari, Kuzma a bifat 15 puncte, in timp ce Horton-Tucker a ajutat cu 11 puncte, 11 recuperari. Campioana a avut o eficienta de 34.5%, dar si 17 turnoveruri. Schroder a incheiat partida cu 0 puncte, 0/9 din actiune. Davis si KCP sunt incerti inaintea meciului 6.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns nu a aruncat nici ea grozav, cu 45.7%, dar si-a tinut numarul de mingi pierdute la doar 4. Booker a dat 30 de puncte, 7 recuperari si 5 pase, Payne a ajutat cu 16 puncte, 4 recuperari si o pasa, pentru ca Bridges sa contribuie cu 13 puncte, 6 recuperari si 3 pase. Nu a fost o seara grea pentru Suns, care l-au avut pe Devin fenomenal in prima repriza. A fost si pentru prima data in aceasta serie cand Booker a sarit de 50% eficienta (56.5%).

LA Lakers - Phoenix Suns: Cote la pariuri si ponturi pariuri

James a parasit arena cand meciul era decis, cu 5 minute ramase pe ceas. Nu cea mai potrivita atitudine, dar poate tocmai aceasta frustrare il va face pe LeBron sa gaseasca raspunsuri. Fiindca au fost destule faze in care a pasat mingea cand nu era obligatoriu sa o faca. E meci eliminatoriu si daca iar nu va juca Davis, e momentul ca James sa dea timpul inapoi cu cativa ani.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
+615 RON
ROI:
9.3 %
Pariuri:
864 / 31 / 654
Calcul:
-1 875 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
864 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
James peste 48,5 puncte+pase+recuperari
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde