Los Angeles Lakers — New York Knicks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Lakers - New York Knicks, din NBA.

Duminica noaptea, de la ora 03:00, in “Crypto.com Arena”, avem meciul Los Angeles Lakers - New York Knicks, din NBA.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers are trei victorii la rand si nu doar ca se afla pe o pozitie de play-in, dar are sanse sa intre direct in play-off. Depinde de cum se va comporta in perioada urmatoare. Succesul anterior a fost obtinut contra celor de la Toronto Raptors, scor 122-112. Russell a pus 28 de puncte, 9 pase si 5 recuperari, Schroder a contribuit cu 23 de puncte, 7 pase si o recuperare, pentru ca Reaves sa incheie seara cu 18 puncte, 5 pase si 2 recuperari. Fara LeBron deocamdata. 

New York Knicks - forma de moment, ultimele rezutlate, statistici

NY Knicks au un sezon destul de bun, dar inca pot sa scape calificarea in play-off din mana. Mai ales ca au trei infrangeri consecutive. Ultimul esec a fost contra celor de la LA Clippers, scor 95-106. Doar 35.6% eficienta pentru Knicks, care nu s-a putut baza nici acum pe Brunson. Quickley a dat 26 de puncte, 10 recuperari si 4 pase, Randle a inregistrat 19 puncte, 8 recuperari si 3 pase, in timp ce Barrett a ajutat cu 11 puncte, 2 recuperari si o pasa. 

LA Lakers - NY Knicks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

O revenire a lui Brunson ar schimba putin datele problemei. Ambele echipe isi doresc victoria si vor face totul pentru a o obtine. Chit ca forma e diametral opusa, vom merge pe oaspeti, care n-au pierdut in timpul regulamentar in ultimele cinci dispute cu Lakers. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 14
Calcul:
+764 RON
ROI:
16.3 %
Pariuri:
1565 / 46 / 1122
Calcul:
+134 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
33 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +16.3 %
Pariuri: 2737
1565 / 46 / 1122
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
NY Knicks + 5,5 HA
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde