Los Angeles Lakers — New Orleans Pelicans
Incheiat

Los Angeles Lakers — New Orleans Pelicans: ponturi NBA 08.12.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 04:00, in “T-Mobile Arena” din Las Vegas, avem meciul Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans, din semifinalele NBA Cup. 

LA Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Lakers are o serie destul de buna in ultima vreme, urcand chiar pe locul 5 in Vest. In sferturile din NBA Cup, Lakers s-au impus contra celor de la Phoenix Suns, scor 106-103. James a fost decisiv, cu 31 de puncte, 11 pase si 8 recuperari, in timp ce Davis a contribuit cu 27 de puncte, 15 recuperari si o pasa. Reaves a incheiat disputa cu 20 de puncte, 6 recuperari si 2 pase, plus un cos foarte important de 3p dat spre final. Doar 37.3% eficienta pentru Lakers, insa 21 de recuperari ofensive.  

NOP - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans pierduse trei dintre precedentele cinci partide pana la intalnirea din sferturile de finala ale NBA Cup cu Sacramento Kings. Intr-un duel cu multe puncte date, asa cum era de asteptat, Pelicans au castigat, in cele din urma, cu 127-117. Ingram a pus 30 de puncte, 8 recuperari si 6 pase, Jones a inregistrat 23 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, iar Valanciunas a ajutat cu 18 puncte, 11 recuperari. Îmbucurător faptul ca McCollum a reusit sa joace 35 de minute la putin timp de la revenire.  

LA Lakers - NOP: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Pare o competitie construita pentru Lakers, care se descurca de minune in astfel de meciuri pentru calificare si desfasurare pe teren neutru. Sa ne amintim de titlul din “bula” din Orlando. Pelicans are in sfarsit toata echipa disponibila, insa impartirea responsabilitatilor ofensive s-ar putea sa fie o problema. Lakers se misca mai bine pe recuperari, iar acesta s-ar putea sa fie un factor decisiv. 

Ponturi
LA Lakers castiga
Cf
Cote
1.82
Ponturi pentru Fotbal
Votare
Va fi acest pariu castigator?
LA Lakers castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token