Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Los Angeles Lakers – Houston Rockets: pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la meciul Los Angeles Lakers - Houston Rockets, din NBA.

Vineri dimineata, de la ora 05:30, in “Staples Center”, avem partida LA Lakers - Houston Rockets, din NBA. Vom avea parte de un ritm alert, cu multe aruncari de la 3p.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers au aratat o ofensiva foarte buna in ultimele trei partide, dar au fost doar doua victorii. Ultimul succes a venit contra celor de la San Antonio Spurs, 129-102. LeBron a fost fabulos, cu 36 de puncte, 9 pase si 7 recuperari, iar in ultimul sfert s-a transformat in Curry de la 3p, reusind cinci la rand. Kuzma a pus 18 puncte, 12 recuperari si 3 pase, iar Davis a ajutat cu 18 puncte, 5 recuperari si o pasa. Gazdele au avut o eficienta de 58.8% din actiune. Lakers se afla pe prima pozitie in Vest, cu un bilant de 38W - 11L.

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets au nevoie de un Harden in forma, iar “barbosul” a confirmat in ultimele trei partide, toate castigate, pe teren propriu. Ultima victorie a venit contra celor de la Charlotte Hornets, scor 125-110. James a fost aproape de un “triple-double”, 40 de puncte, 12 pase si 9 recuperari, in timp ce House a pus 22 de puncte, 9 recuperari si o pasa. Gordon a incheiat seara cu 16 puncte, 2 recuperari si o pasa. Rockets sunt pe 4 in Vest, cu 32W - 18L, dar ce conteaza mai mult acum e “miscarea” de pe piata. Houston i-a dat pe Capela si Nene, aducandu-i in schimb pe Covington si Bell. Tucker trece pe pozitia de pivot, iar Rockets va juca “small ball” dus la extrem. Westbrook n-a evoluat cu Charlotte, dar ar trebui sa fie pe parchet in “Staples Center”.

LA Lakers - Houston Rockets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cu Hornets mai merge sa joci fara un pivot real, insa ce te faci cand trebuie sa te aperi la un Davis care vine cu spatele in tine? Tucker e genial in aparare, dar mai degraba atunci cand jucatorul advers e cu fata la el. Si ce poate sa faca Bell in defensiva? Mai nimic, parerea mea. Nu-l vad activ nici in ofensiva, in cele 10-12 minute pe care le va prinde de obicei. Rockets vor fi dominati in “paint” si toata lumea ar trebui sa ia in considerare urmatoarele pronosticuri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 29
Calcul:
-518 RON
ROI:
-9.1 %
Pariuri:
467 / 14 / 360
Calcul:
-914 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
28 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 843
467 / 14 / 360
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Davis peste 27,5 puncte LA Lakers peste 119,5 puncte