Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders: Ponturi pariuri MLS

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Los Angeles Galaxy si Seattle Sounders, la o cota de 1.70

Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders: Ponturi pariuri MLS

Luni dimineata se vor incheia si meciurie din aceasta runda a Major League Soccer-ului, iar de la ora 02:00, pe “StubHub Center” din Carson, Los Angeles Galaxy joaca in fata lui Seattle Sounders, pentru un loc in playoff-ului Conferintei de Vest.


In meciurile lui Los Angeles Galaxy pe care am reusit sa le analizez pana sa inceapa cele mai importante ligi din fotbalul mondial, va spuneam mereu ca aceasta este o echipa a extremelor. Contrar unuia dintre cele mai bune atacuri din Vest, din cauza rezultatelor slabe si a faptului ca are a doua cea mai slaba aparare se afla pe locul 8, cu 38 de puncte. Deja sunt sase lungmi intre ea si adversara pe care urmeaza sa o intalneasca, asta in conditiile in care are un meci in plus, deci as putea spune ca aceasta calificare in playoff este compromisa. Cu toate astea, in ciuda timpului scurt care a mai ramas pana cand se trage cortina, californienii trebuie sa-si revina, ultimul lor succes in campionat a venit in urma cu aproape doua luni, atunci cand profitau de avantajul de a juca acasa si treceau cu 4-3 de Orlando City. S-au disputat sapte jocuri de atunci, pe anga faptul in sapte dintre ele am avut parte de goluri din ambele parti, cea mai drastica infrangere a venit chiar in fata lui Seattle Sounders, pe 18 august, 0-5 a fost atunci scorul.


Seattle Sounders mi-a stricat biletul jucat in etapa trecuta, deoarece a fost favorita si a cedat cu 0-1, acasa, in fata lui Philadelphia Union. Trebuia sa ma gandesc ca norocul nu tine mereu de partea ei si dupa 12 meciuri consecutive in care nu a pierdut in MLS, a cunoscut si esecul, dar fara sa o afecteze atat de tare, avand in vedere ca este pe locul 6 in Conferinta de Vest, cu 44 de puncte. Cu patru puncte peste urmtoarea clasata, aceasta isi permite sa abordeze prudent acest joc, dat fiind faptul ca adversarul isi doreste sa se revanseze dupa infrangerea aplicata in urma cu o luna. In acelasi timp, Sounders in deplasare se poate declara multimita este echipa cu cele mai multe puncte stranse, 21, ceea ce surprinde putin avand in vedere ca are un deficit de doua goluri in dreptul golaverajului.


Peste doi ani de cand LA Galaxy s-a impus in disputele directe din MLS cu Seattle Sounders si daca fortez lucrurile, as inclina din nou spre un succes al oaspetilor. Fara orizont si total debusolata, formatia gazda trece printr-o perioada de scadere din cauza careia a parasit zona primelor sase clasate, ratand din nou obiectiv propus. Totusi, nu vreau sa ma hazardez si pariez din nou pe goluri, astept ca Sounders sa puncteze cel putin o data si sa o faca chiar inainte de pauza si asta sa ofere un nou meci spectaculos.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2953
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaa & peste 2.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide