Los Angeles FC - Orlando City. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,50 pentru un pronostic in duelul din SUA MLS dintre Los Angeles FC si Orlando City.

Am ales pentru acest final de saptamana un duel din SUA MLS, cel dintre Los Angeles FC si Orlando City, unul pe care il consider cat se poate de dezechilibrat si pentru care va propun un pronostic pentru victoria echipei gazde, care se afla intr-o forma de moment net superioara adversarei sale si intr-o situatie mult mai buna in clasament.


La primul sau sezon in MLS de la infiintare, Los Angeles FC reuseste pana in acest punct al sezonului o evolutie foarte buna si convingatoare, ocupand in prezent locul 3 al clasamentului in Conferinta de Vest cu 31 de puncte acumulate, la 1 singur punct distanta de locul 2, care asigura participarea directa in sferturile de finala ale play-off-ului. De cealalta parte, Orlando City nu pare a se regasi deloc si ocupa un dezamagitor loc 9 in cadrul Conferintei de Est cu doar 19 puncte stranse. 


Diferenta dintre cele doua este una enorma daca aruncam o privire si asupra ultimelor dispute din campionat, Orlando City aflandu-se intr-o serie negativa de nu mai putin de 8 meciuri consecutive in care a suferit infrangeri. In ultimele cinci meciuri Los Angeles FC a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, aratand o forma foarte buna in ofensiva si totalizand un golaveraj spectaculos de 13/8. Tot in aceste ultime cinci dispute Orlando City, dupa cum spuneam, a inregistrat doar infrangeri, cu un golaveraj dezastruos de 2/17.


De-a lungul sezonului Los Angeles FC s-a mentinut invincibila pe teren propriu, reusind in fata propriilor fani 4 victorii si 3 remize, cu un golaveraj bun de 13/5. Orlando City a avut evolutii slabe in deplasarile din acest sezon si a inregistrat doar 2 victorii iar in rest alte 6 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 7/20.


Pana acum cele doua nu s-au mai intalnit si vom avea astfel primul duel direct in care sunt de parere ca cei de la Los Angeles FC nu vor rata sansa de a-si trece in cont toate cele trei puncte in speranta ca vor avansa in clasament.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Los Angeles FC
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide