Los Angeles FC — New York City: ponturi fotbal MLS

Cele mai multe dintre meciurile jucate de LA FC si New York au adus goluri si ambele echipe si-au facut de cap in plan ofensiv.

Duminica, la miezul noptii in Romania, LA FC si New York City FC se vor duela in Major League Soccer. Partida are loc la Los Angeles, pe Bank of California.

Los Angeles FC: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sase meciuri s-au jucat din acest sezon, iar in cinci dintre ele a reusit sa puna cel putin o data mingea in poarta adversarilor. Insa, in toate jocurile a incasat cel putin un gol, ceea ce o face sa aiba acelasi numar de goluri inscrise cu cele primite. Ocupa locul 9 in Conferinta de Vest, cu 8 puncte, iar cele mai recente trei puncte le-a obtinut in urma meciului sustinut in etapa trecuta. Tot echipa gazda a fost si in duelul contra celor de la Colorado Rapids, unde Diego Rossi a facut diferenta prin cele doua goluri inscrise inca din prima repriza. LA FC a castigat meciul cu 2-1.

  • Echipa probabila: Sisniega – Blackmon, Murillo, Segura, Palacios – Kaye, Blessing, Atuesta – Rossi, Vela, Baird 

  • Accidentati: Kwadwo Opoku, Erik Duenas

New York City: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ocupa locul 6 in Conferinta de Est, cu 8 puncte si este la egalitate de puncte cu Club de Foot Montreal si Columbus Crew. Multe dintre puncte s-au risipit in precedentele trei jocuri, in care new-yorkezii nu s-au putut impune. Acestia au bifat doua rezultate de egalitate, iar in cel mai recent meci din MLS s-au vazut invinsi pentur a doua oara in acest sezon. New York City a primit vizita celor de la Columbus, iar meciul jucat in runda anterioara s-a incheiat 2-1 pentru adversari, asta dupa ce Tajouri a deschis scorul si a adus-o pe New York in avantaj, dupa primele 45 de minute.

  • Echipa probabila: Johnson – Amundsen, Ibeagha, Chanot, Thorarinsson – Sands, Parks – Tajouri-Shradi, Moralez, Medina – Castellanos 

  • Accidentati: Heber, Gedion Zelalern

Los Angeles FC – New York City: cote la pariuri si predictii pariuri

O sa fie interesant de urmarit duelul dintre ele, deoarece se anunta unul dintre cele mai spectaculoase ale acestui sfarsit de saptamana. Pe de alta parte, golurile nu trebuie sa lipseasca si asa cum s-au desfasurat meciurilor celor de la Los Angeles, sunt sanse mari sa avem cel putin trei modificari de scor.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 0 / 30
Calcul:
-443 RON
ROI:
-5.8 %
Pariuri:
2042 / 37 / 1302
Calcul:
-14 643 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 77
46 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3388
2042 / 37 / 1302
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri