Los Angeles Clippers — Los Angeles Lakers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida LA Clippers - LA Lakers, din NBA.

Vineri dimineata, de la ora 05:00, in “Staples Center’, avem meciul LA Clippers - LA Lakers, din NBA.

LA Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Clippers au castigat ultima partida, 105-100 cu Toronto Raptors, si se afla pe locul 3 in Vest, cu un bilant de 44W - 22L. Contra celor de la Raptors, Goerge a bifat 22 de puncte, 9 recuperari si 4 pase, Morris a dat 22 de puncte, 6 recuperari si 2 pase, iar Leonard a incheiat seara cu doar 13 puncte, 5 pase si 3 recuperari, 3/6 din actiune. Desi n-a avut mare impact in cele doua meciuri de la revenire, e bine ca Leonard a jucat +30 de minute in ambele confruntari. Ibaka e tot mai aproape de revenire.

LA Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers s-au impus in duelul cu Denver Nuggets, 93-89, dar raman cu sase infrangeri in ultimele opt partide. Campioana e abia pe locul 5 in Vest, cu 37W - 28L, si trebuie sa fie atenta in acest final de sezon regulat pentru a nu pica pe pozitiile de play-in. Cu Denver, Davis a reusit 25 de puncte, 7 recuperari si o pasa, in timp ce Caruso a inregistrat 11 puncte, 5 recuperari si 3 pase. Kuzma si Drummond au combinat pentru doar 10 puncte. James nu va juca impotriva celor de la Clippers. Si nici Schroder, aflat in carantina. Horton-Tucker e incert.

LA Clippers - LA Lakers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Clippers au castigat ambele dueluri directe din sezon, 116-109 si 104-86. Momentan, detin o banca mult mai buna decat cea a rivalilor din oras, iar Lakers au o problema serioasa - nu prea are cine sa care mingea. De aceea, rata de mingi pierdute e in crestere. E trist un Clippers - Lakers fara LeBron, dar si cu Leonard ori Davis cautand mai degraba sa se protejeze. Cred ca va fi un duel la discretia celor de la Clippers, care vor veni cu mai multa energie de pe banca si vor forta multe turnoveruri de la Lakers.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 26
Calcul:
+715 RON
ROI:
11.0 %
Pariuri:
864 / 31 / 655
Calcul:
-1 975 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
39 / 0 / 26
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1550
864 / 31 / 655
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
LA Clippers - 4,5 HA
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde