Los Angeles Clippers — Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida LA Clippers - Dallas Mavericks, din NBA.

Duminica seara, de la ora 22:30, in “Staples Center”, avem meciul 7 din seria Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks, din play-off-ul NBA.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Clippers au castigat meciul 6 gratie evolutiei lui Leonard, care a bifat 45 de puncte, 6 recuperari si 3 pase. Asta dupa ce ratase cosul de 3p care ar fi putut aduce egalitate in precedentul duel. Jackson a ajutat cu 25 de puncte, 9 recuperari si 4 pase, in timp ce George a contribuit cu 20 de puncte, 13 recuperari si 6 pase. Clippers au avut doar 18 assisturi, bazandu-se, in principal, pe faze de 1 vs 1, acolo unde Leonard e unul dintre cei mai buni jucatori. Asta pentru ca dispune de tot arsenalul din dotare cand vine vorba de aruncari.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks au avut o seara saraca din punct de vedere ofensiv, cu doar 41.6% eficienta din actiune, 12/14 de la libere. Dupa 11 puncte in primul sfert, Doncic a terminat cu 29 de puncte, 11 pase si 8 recuperari, cu reusite spre final. Dar e clar ca Dallas are nevoie ca vedeta sa sa fie constanta pe tot parcursul partidelor. Mai ales cand Porzingis pune 7 puncte, 5 recuperari si 3 pase. Letonul a fost “praf” in toata aceasta serie. Hardaway a dat 23 de puncte, 9/19 din actiune.

LA Clippers - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nicio echipa nu a castigat pana acum in vreun meci de pe arena proprie. Cum e partida decisiva in serie, chiar nu stim la ce sa ne asteptam din acest punct de vedere. Dar e clar de la cine ne asteptam sa vedem lucruri pozitive. Leonard a fost imperial in precedentul duel, iar pariul nostru pe Doncic nu a iesit la limita. Liniile s-au marit, cumva logic, dar sunt inca de luat, fiindca ambii vor sta mult timp pe parchet si-si vor asuma o groaza de aruncari.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
+615 RON
ROI:
9.3 %
Pariuri:
864 / 31 / 654
Calcul:
-1 875 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
864 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Leonard peste 30,5 puncte Doncic peste 30,5 puncte
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde