Lorenzo Sonego — Marton Fucsovics: pronosticuri Tenis ATP Metz

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sonego vs. Fucsovics.

Luni seara, 20/09/2021, nu mai devreme de ora 17:00, Lorenzo Sonego si Marton Fucsovics vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Metz (Franta, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.12 @ Lorenzo Sonego vs. 1.72 @ Marton Fucsovics!

LORENZO SONEGO (#24 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut si are resedinta la Torino (Italia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Gipo Arbino! In sezonul regulat si-a trecut in palmares turneul ATP de la Cagliari (zgura) si la simplu si la dublu, apoi a mai facut o semifinala pe zgura Masters-ului Romei si o finala pe iarba de la Eastbourne. La precedenta editie a turneului ATP de la Metz, era eliminat in faza optimilor de finala de Lucas Pouille!

  • VICTORII Sonego vs. Fucsovics: 6-1 6-4 (Guangzhou challenger, 2016, hard outdoor), 6-3 6-4 (Monte Carlo Masters, 2021, zgura)

MARTON FUCSOVICS (#41 ATP)

Are douazeci si noua de ani, s-a nascut la Nyiregyhaza (Ungaria) si are resedinta la Budapesta (Ungaria), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorilor Zoltan Nagy & Miklos Jancso! Hardul indoor este suprafata preferata a maghiarului, iar pe parcursul sezonului regulat – pornind chiar din faza calificarilor – a ajuns pana-n finala turneului ATP de la Rotterdam; alta performanta notabila care merita adusa in discutie este sfertul de finala disputat pe iarba de la Wimbledon.

  • VICTORII Fucsovics vs. Sonego: 6-7 6-4 6-1 (Todi challenger, 2016, zgura), 7-5 4-6 7-6 (Munchen, 2019, zgura), 6-4 6-4 (Vienna, 2019, hard indoor)

Lorenzo Sonego – Marton Fucsovics: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anticipez o partida controlata de experimentatul ungur, pentru simplul fapt ca este mult mai familiarizat cu suprafata de joc (hard indoor) si totodata are avantajul moral de a se fi impus in singurul meci direct din trecutul apropiat care s-a disputat in sala! Lorenzo Sonego vine dupa dezamagirea de la US Open – eliminat inca din runda inaugurala de germanul Oscar Otte (#140 ATP), deznodamant prin care a trecut si Marton Fucsovics in dauna italianului Andreas Seppi (#87 ATP); au trecut practic in jur de trei saptamani in care nici italianul si nici maghiarul nu au mai luat parte la vreo competitie oficiala. Lorenzo Sonego poseda un prim serviciu mai bun si e capabil sa loveasca mai puternic mingea in special cu forehand-ul, dar Marton Fucsovics – pe langa un prim serviciu bunicel si el – practica un joc bun de asteptare, comite mai putine erori nefortate si gestioneaza mult mai bine a doua minge de serviciu.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Marton Fucsovics
Comentarii