Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Lorenzo Sonego – Hubert Hurkacz: pronosticuri Tenis ATP Auckland

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sonego vs. Hurkacz.

Lorenzo Sonego – Hubert Hurkacz: pronosticuri Tenis ATP Auckland

Luni, 13/01/2020, nu mai devreme de ora 01:00, Lorenzo Sonego si Hubert Hurkacz vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Auckland (Noua Zeelanda, hard outdoor).

LORENZO SONEGO (#52 ATP)

A ajuns la varsta de douazeci si patru de ani si nu mai este chiar o “tanara speranta”. Tenismenul nascut la Torino masoara in jur de 1,91m si desi are profilul unui jucator de suprafete rapide, cele mai importante performante le-a obtinut pe zgura (singura exceptie este turneul ATP de la Antalya, desfasurat pe iarba, castigat anul trecut de peninsular). Sonego n-a trecut de faza calificarilor la Australian Open in sezonul trecut, iar in cel actual a debutat cu o infrangere surprinzatoare (dar cat se poate de concludenta) in runda inaugurala de la Doha in fata sarbului Laslo Djere (1-6 6-3 2-6). Astfel s-au implinit exact patru luni de la ultima victorie a lui Lorenzo in circuitul ATP World Tour! In ciuda faptului ca a expediat cinci asi, procentajul punctelor castigate cu primul serviciu a fost unul scazut – doar 60% - iar cel de pe al doilea serviciu cu adevarat dezastruos – 36%.

  • VICTORII Sonego vs. Hurkacz: 6-7 7-6 6-4 (Budapesta, 2018, zgura), 1-6 6-3 7-6 (Genoa challenger, 2018, zgura)

HUBERT HURKACZ (#34 ATP)

A surprins placut pe toata lumea la competitia recent incheiata @ ATP Cup, acolo unde si-a castigat toate cele trei meciuri de simplu din faza grupelor, in ciuda faptului ca in toate a pornit din postura de outsider conform cotelor oferite de bookmakeri! Asadar, adversari puternici pentru tanarul polonez in varsta de douazeci si doi de ani, precum argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (4-6 6-2 6-3), croatul Borna Coric (6-2 6-2) si mai ales austriacul Dominic Thiem (3-6 6-4 7-6). Cu o medie de aproximativ doisprezece asi pe meci, Hurkacz – care masoara in jur de 1,96m – si-a pus din plin in valoare alonja la capitolul serviciu si stilul de joc agresiv cu forehand-ul cand a fost pus in postura de a ataca! Poate singurul punct vulnerabil al lui Hubert a fost si va ramane in continuare al doilea serviciu!

  • VICTORII Hurkacz vs. Sonego: 6-7 7-6 6-3 (Shenzhen challenger, 2018, hard outdoor) 

Lorenzo Sonego – Hubert Hurkacz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Prevad un meci in care italianului ii va fi foarte greu sa realizeze break-ul, deoarece suprafata de joc e clar ca-l va avantaja pe polonez! Ambele succesuri ale lui Sonego vs. Hurkacz au venit pe zgura, suprafata lenta unde peninsularul se simte mai bine, astfel ca aceste meciuri nu pot fi edificatoare. Mai concludente sunt evolutiile pe care le-au avut cei doi pana acum la Doha, respectiv ATP Cup.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 0 / 5
Calcul:
-157 RON
ROI:
-17.4 %
Pariuri:
57 / 4 / 47
Calcul:
-513 RON
ROI:
-4.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 9
4 / 0 / 5
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 109
57 / 4 / 47
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Hubert Hurkacz
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept