Lorenzo Musetti — Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Musetti vs. Tsitsipas.

Sambata, 22/05/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Lorenzo Musetti si Stefanos Tsitsipas vor juca in penultimul act al turneului ATP de la Lyon (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 6.10 @ Lorenzo Musetti vs. 1.13 @ Stefanos Tsitsipas.

LORENZO MUSETTI (#88 ATP)

Are doar nouasprezece ani, s-a nascut la Carrara (Italia) si are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Simone Tartarini! In urma cu doi ani reusea sa castige competitia de simplu de la Australian Open Juniors, devenind totodata lider mondial la acea categorie de varsta. Gratie acestui sfert de finala de la ATP Lyon, in clasamentul live de simplu este acum al 76-lea in lume!

  • VICTORII Musetti vs. Tsitsipas: nici o victorie

STEFANOS TSITSIPAS (#5 ATP)

Are si el doar douazeci si doi de ani, dar mult mai multa experienta in spate deja, cu ceva turnee de nivel ATP World Tour in palmares, capabil sa se adapteze la toate suprafetele de joc! Strict vorbind de zgura, grecul s-a impus in sezonul regulat la Masters-ul de la Monte Carlo, a facut finala la ATP Barcelona si s-a oprit in faza sferturilor la Masters-ul de la Roma. I-a eliminat fara drept de apel pe zgura de la ATP Lyon pana-n aceasta faza a competitiei pe americanul Tommy Paul (6-1 6-4) si pe Yoshihito Nishioka (6-3 6-4).

  • VICTORII Tsitsipas vs. Musetti: 6-1 6-3 (ATP Acapulco, 2021, hard outdoor)

Lorenzo Musetti – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anticipez o victorie destul de clara, in minim de seturi, a favoritului numarul doi de la ATP Lyon, dar totodata vazandu-l la treaba si pe tanarul si talentatul italian, consider ca acesta va fi capabil sa-si adjudece un minim de sase game-uri pentru a ne iesi combo-ul cu “over” la game-uri! Stefanos Tsitsipas nu le-a oferit vreo minge de break precedentilor doi adversari si mizez pe faptul ca avand aceasta siguranta debordanta pe propriul serviciu, nu va forta mai mult decat e cazul pe parte de retur (practic, cate un break pe set i-ar fi de ajuns, la fel cum s-a intamplat in meciul cu Nishioka). Lorenzo Musetti a eliminat pe parcursul competitiei lyoneze adversari cunoscuti, periculosi pe acest tip de suprafata, iar aici ii amintim pe canadianul Felix Auger Aliassime (7-6 3-6 7-5), americanul Sebastian Korda (6-3 1-6 6-4) si-n fine slovenul Aljaz Bedene (6-3 7-6). Principalul lui atu in toate aceste dueluri a fost spiritul combativ si capacitatea de a alerga dupa fiecare minge si de a se impune in schimburile lungi de mingi!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 13
Calcul:
-48 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
300 / 21 / 226
Calcul:
-1 493 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 36
19 / 1 / 13
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 550
300 / 21 / 226
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Tsitsipas & peste 17,5 game-uri