Lokomotiv Moscova — Spartak Moscova
Incheiat

Lokomotiv Moscova — Spartak Moscova: ponturi fotbal Premier League

Acțiune

Dincolo de un derby, acest Lokomotiv – Spartak aduce doua echipe rivale intr-o stare deloc buna si cu probleme in aparare. Cine castiga acest meci?

Sambata, de la ora 19:30, la Moscova, RZD Arena gazduieste meciul dintre Lokomotiv Moscova si Spartak Moscova, duel din cadrul Premier League Rusia.

Lokomotiv Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A jucat un fotbal deloc convingator in cele patru meciuri deja disputate de la realuarea campionatului si drept urmare a primit gol in fiecare dintre ele. Nu doar unul, ci Lokomotiv Moscova a incasat cel putin doua goluri in aceste dueluri, desi doua dintre ele le-a castigat. A fost eliminata din cupa, insa in cel mai recent joc a dispus cu 3-2 de Akhmat Grozny, intr-un meci jucat in deplasare si unde a bifat a noua victorie.  Cu 34 de puncte stranse se afla pe locul 6 in Premier League Rusia, la patru puncte distanta de cupele europene, avand si un meci mai putin.

  • Echipa probabila: Khudyakov – Zhivoglyadov, Mampasi, Jedvaj, Tiknizyan – Barinov, Maradishvilli, Babkin – Kerk, Kuchta, Isidor 
  • Accidentat: Stanislav Kagveev
  • Suspendat: Rifat Zhemaledtinov

Spartak Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Departe de echipa care a reusit sa joace in cupele europene in editia aceasta,Spartak a fost si victima problemelor din afara sportului si drept urmare a parasit deja cupele europene fara sa joace. Nu este nici macar intr-o forma buna, ci in cel mai recent duel a incheiat doar la egalitate meciul cu Nizhny Novgorog, duel care s-a terminat 1-1. Drept urmare, a urcat pana pe locul 9, cu 27 de puncte, la doar doua puncte peste Kazan si cu patru lungimi mai putine decat Akhmat Grozny, cele doua echipe pe care le are colege de clasament.

  • Echipa probabila: Selikhov – Litvinov, Dzkikiya, Gigot – Moses, Pereira, Umyuaropv, Khlusevich – Promes, Bakaev – Nicholson
  • Accidentati: Pavel Maslov, Ilya Kutepov

Lokomotiv Moscova – Spartak Mscova: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Tocmai probleme din aparare si faptul ca nu sunt constante ma astept sa isi spuna cuvantul si atunci inclin spre un duel cu goluri de o parte si de cealalta, cum s-a intamplat si in tur, la acel 1-1. De altfel, meciurile lui Lokomotiv sustinute in ultimele patru meciuri au adus cel putin trei reusite. 

Ponturi
Ambele marcheaza
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Russia Premier League
Va fi acest pariu castigator?
Ambele marcheaza
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token