Lokomotiv Moscova — Dinamo Moscova: pronosticuri fotbal Premier League Rusia

Lokomotiv si Dinamo tintesc cupele europene, iar victoria este pretioasa, avand in vedere ca au mai ramas doua runde pana cand se trage cortina peste Premier League Rusia.

Sambata, ora 16:30, la Moscova, pe RZD Arena, Lokomotiv si Dinamo se intalnesc in unul din derby-urile etapei 29 din campionatul Rusiei.

Lokomotiv Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Are nevoie repede sa spele rusinea rezultatului din etapa trecuta. Lokomotiv a fost invinsa la scor de tenis de campioana Rusiei, 6-1 fiind scorul meciului de la Sankt Petersburg. A si fost primul esec dupa impresionanta de 11 victorii, in toate competitiile. Chiar daca a pierdut la scor si a cazut pe locul 3, cu 52 de puncte, pastreaza sanse reale de a termina o pozitie mai sus, deoarece u punct o desparte de Spartak Moscova, echipa care sta in fata ei. Revenirea acasa este u aspect important, este locul unde a bifat cinci victorii consecutive in Premier League Rusia.

  • Echipa probabila: Guilherme – Ignatjev, Pablo, Cerqueira, Rybus – Barinov, Kulikov, Mukhin – Zhemaledtihov, Smolov, Lisakovich 
  • Accidentat: Mikhail Lysov
  • Suspendat: Gregorz Krychowiak

Dinamo Moscova: forma de moment, ultimele rezulate, statistici

Oricat si-ar da silinta, Dinamo are statut de outsider si totul din cauza formei de moment si a faptului ca primeste foarte usor goluri. Adversarii au trimis mingea in poarta in patru din precedentele cinci jocuri, dueluri sustinute atat in campionat, cat si in Cupa Rusiei. In precedentele doua meciuri a evoluat in campionat, iar acolo a cedat cu 0-1 in fata lui Khimki, cat si cu 0-2 pe terenul celor de Kazan.a si pierdut putin contactul cu locurile care duc in cupele europene, iar in urma rezultatelor mai slabe a cazut pe 7, cu 46 de puncte. 

  • Echipa probabila: Shunin – Parshivlyuk, Ordets, Evgeniev, Varela – Fomin, Moro – Zakharyan, Szymanski, Grulev – N’Jie

Lokomotiv Moscova – Dinamo Moscova: cote la pariuri si predictii pariuri

Cu siguranta o sa fie un meci in care ambele vor da ce au mai bun, in speranta ca victoria o sa fie obtinuta. Cred ca dincolo de un derby moscovit, meciul dintre Lokomotiv si Dinamo o sa fie un meci cu goluri, cel putin doua reusite si ambele sa modifice tabela. Au facut-o si in tur, cat si in precedentele trei dueluri.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 30
Calcul:
-556 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
2038 / 37 / 1301
Calcul:
-14 823 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
45 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3381
2038 / 37 / 1301
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza