Liverpool — Southampton: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 2.00.

Meciul Liverpool – Southampton este programat sâmbătă, 8 mai, la ora 22.15, pe stadionul Anfield din Liverpool. 

Liverpool - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Klopp are o mare problemă. Liverpool este pe locul 7, iar acest duel cu Southampton este capital pentru progresia campionilor în acest final de sezon. Un succes cu Southampton nu reprezintă doar o revanșă după înfrângerea din tur, ci și o demonstrație că băieții lui Klopp rămân în lupta pentru top 4. Orice altă clasare ar fi un adevărat dezastru financiar pentru patronii americani ai lui Liverpool. Klopp este în continuare măcinat de accidentări, dar trebuie să găsească formula ideală pentru a obține al doilea succes pe Anfield în 2021. “Cormoranii” au învins doar Aston Villa, cu un gol marcat în minutul 89 de Trent Alexander-Arnold și în rest au nu mai puțin de 6 înfrângeri acasă, de la începutul anului. Forma oscilantă a atacanților este o altă problemă a lui Klopp. Chiar și așa, Salah are 20 de goluri în acest sezon și s-a apropiat de liderul Kane, care a ajuns la 21.

Southampton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Southampton a început foarte bine acest sezon și începuseră să apară voci care spuneau că Ralph Hasenhuttl poate readuce echipa în Europa. Ca și în cazul lui Liverpool, accidentările au fost cauza căderii acestei echipe, care nu va avea emoții în privință retrogradării, dar nici nu poate spera la mai mult. Southampton a demonstrat la meciul tur că poate să învingă campioana, iar lacrimile de fericire vărsate de managerul Hasenhuttl la final sunt o dovadă a intensității în care trăiește fotbalul. Pe Anfield, la partidele din Premier League, Southampton a fost strivită în ultimii ani. În 2015 a marcat ultima data și Liverpool s-a impus cu 3-0, 3-0 și 4-0 în ultimele 3 meciuri. Golgheterul Danny Ings este incert, iar prezența sa pe teren ar fi foarte importantă pentru oaspeții de sâmbătă seară. 

Liverpool - Southampton Cote la pariuri si ponturi pariuri

Liverpool are mare nevoie de un succes pentru ca echipa campioană să poată spera la Top 4. Jurgen Klopp are de luat o revanșă după ce a pierdut în tur, la Southampton. În ultimele 3 partide din Premier League, Liverpool a trecut de bariera celor 10 șuturi pe poartă. De aceea, pontul meu este: Peste 9.5 șuturi pe poartă. Betano oferă o cotă interesantă pentru această alegere: 2.00.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 5
Calcul:
-117 RON
ROI:
-11.7 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
5 / 0 / 5
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 191
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 9.5 șuturi pe poartă