Liverpool — Newcastle: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.78.

Meciul Liverpool - Newcastle este programat sâmbătă, 24 aprilie, la ora 14.30, pe stadionul Anfield din Liverpool. 

Liverpool - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Liverpool a rămas cu un singur obiectiv în acest sezon, calificarea în Champions League. Echipa lui Klopp este în revenire de formă după un început slab de an și acum bate la porțile Top 4. Liverpool a încasat doar 13 cartonașe în ultimele 10 meciuri și este pe ultimul loc în Premier League, din acest punct de vedere. Trupa de pe Anfield a reușit să-și revină în fruntea Angliei fără să exagereze cu faulturi și implicit cartonașe. La meciul cu Newcastle, Liverpool va avea în fața un adversar mult mai agresiv.

Newcastle - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

În antiteză cu Liverpool, Newcastle și-a intimidat adversarii din acest sezon cu intrări la limită, dar uneori aceasta a fost trecută și echipa lui Bruce a fost des avertizată. Newcastle duce o luptă dură pentru evitarea retrogradării, iar din punct de vedere al numărului de cartonașe este pe locul 3 în Premier League. Steve Bruce a imprimat un stil pur britanic, iar arbitrii din Premier League au început să sancționeze mai des în ultimii ani intrările dure.  

Liverpool - Newcastle Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este o diferență de clasă între Liverpool și Newcastle, iar oaspeții de sâmbătă vor încerca să compenseze pentru joc mai agresiv și uneori intimidant. Arbitru este Andre Marriner, unul dintre cei mai experimentați din Premier League și nu tolera duritățile. De aceea, pontul meu pentru acest meci este: Mai multe cartonașe Newcastle. Cota oferită de Betano pentru această alegere este 1.78.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 2 / 10
Calcul:
-411 RON
ROI:
-21.6 %
Pariuri:
79 / 4 / 83
Calcul:
-2 241 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
7 / 2 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 166
79 / 4 / 83
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Primește mai multe cartonașe Newcastle