Liverpool — Manchester City: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 2.10 & 1.60.

Meciul Liverpool – Manchester City este programat duminică, 7 februarie, la ora 18.30, pe stadionul Anfield din Liverpool. 

Liverpool - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Forma lui Liverpool de pe teren propriu este o oglindă a problemelor grave din infirmerie. Accidentările au răvășit sezonul care ar fi trebuit să fie al confirmărilor pentru Klopp. "Cormoranii" au o defensivă în piuneze și asta afectează tot jocul imaginat de managerul german care a readus în 2020 titlul pe Anfield după 30 de ani. Liverpool a pierdut acasă, în ultima lună cu Burnley și Brighton, dar meciul cu Manchester City este o ocazie bună de a scăpa de stampila de echipă risipitoare în fața porților adverse. Drept urmare, e momentul ca Salah, Firmino sau Mane să tureze motoarele. Problema campionilor este că pe Anfield vine defensiva impenetrabilă a lui Guardiola. Liverpool nu a mai înscris acasă de peste 345 de minute și ultima victorie a fost adusă de Firmino în minutul 90 al meciului cu Tottenham din 16 decembrie. Liverpool i-a pierdut pe rând pe Van Dijk, Joe Gomez, Matip, Diogo Jota și mai nou pe Alisson. Klopp speră ca portarul brazilian să revină împotriva lui Man City, dar nu se știe în ce condiție fizică va fi.

Manchester City - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

13 victorii consecutive! Cu acest record al ultimilor 19 ani în Premier League va intra duminică pe Anfield echipa lui Guardiola. Mamchester City s-a transformat într-o fortăreață defensivă. Chiar și fără oamenii de atac care au inspirat-o în ultimii 4 ani, Aguero și De Bruyne, echipa din Manchester este foarte puternică. Guardiola a dezvoltat un stil mai cinic și mai eficient în ultimele 3 luni, iar City a revenit pe primul loc în campionatul englez. Succesele din ultima vreme au readus în prim plan un fundaș pe care l-am crezut pierdut pentru marea performanță. John Stones este marea revelație a lui Manchester City, în acest sezon. Cu fundașul englez pe teren, ecuația defensivă a lui Pep Guardiola s-a simplificat și echipa de pe Etihad a încasat un singur gol în 1393 de minute! City are de răzbunat eșecul din sezonul precedent când nu a avut nici o șansă în fața lui Liverpool în lupta pentru titlu. Moralul echipei lui Guardiola este ridicat după ce s-a impus în ultimele 7 meciuri jucate în deplasare și are acum posibilitatea, printr-o victorie oe Anfield, să scape de o urmăritoare periculoasă în lupta pentru supremație. 

Liverpool – Manchester City: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Liverpool se află într-o situație complicată. Cu mulți accidentați și cu o sterilitate ofensivă neașteptată pe teren propriu, Klopp are misiunea de a găsi o soluție de redresare în fața unui adversar cu abilități defensive din ce în ce mai bune. Manchester City este echipa pe val și echipa care a arărat mai multă inspirație în ultimele 3 luni. În tur a fost 1-1 pe Etihad. De aceea, voi oferi 2 ponturi pentru acest meci extrem de important din Premier League: victorie Manchester City & Victorie Manchester City sau Egal și sub 4.5 goluri. Pentru aceste 2 alegeri Betano oferă următoarele cote: 2.10 & 1.60

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.10
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-376 RON
ROI:
-18.8 %
Pariuri:
56 / 2 / 62
Calcul:
-1 834 RON
ROI:
-15.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 120
56 / 2 / 62
Calcul
ROI: -15.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Manchester City Victorie Manchester City sau Egal și sub 4.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide