Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Liverpool - Dortmund. Pontul lui AndreiBVB

0

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci de la International Champions Cup, la o cotă de 1,62

Liverpool - Dortmund. Pontul lui AndreiBVB

Liverpool și Borussia Dortmund promit spectacol la International Champions Cup, într-un meci special pentru Jurgen Klopp, care își va întâlni din nou fosta echipă.


Klopp și-a întărit serios echipa în această vară, iar englezii au de gând să facă un nou sezon remarcabil, după ce i-au adus pe Anfield pe Alisson, Fabinho și Keita.


De cealaltă parte, Borussia încearcă să oprească supremația rivalei Bayern, iar echipa preluată în această vară de Favre a învins-o pe Manchester City la International Champions Cup, scor 1-0 (gol Mario Gotze, din penalty).


Chiar dacă Dortmund a marcat o singură dată cu City și a scăpat fără gol primit în fața oamenilor lui Guardiola (Pep a aliniat o formulă fără multe dintre vedete), mă aștept ca de această dată să avem spectacol.


Liverpool nu se va baza pe Salah și Mane, însă Keita, Fabinho și ceilalți sunt gata să-i demonstreze lui Klopp de ce sunt în stare. Dortmund joacă și ea spectaculos, așa că ar trebui să avem un amical plin de ocazii și de faze superbe, în care ambele echipe să marcheze și să avem cel puțin trei goluri în meci.


Atât Liverpool, cât și Dortmund, sunt la începutul perioadei de pregătire, iar rezultatul nu este atât de important, mai ales într-un astfel de moment. Nemții vor juca primul meci oficial peste o lună (20 august, cu Furth, în Cupa Germaniei), în timp ce Liverpool va debuta în noul sezon de Premier League pe 12 august, cu West Ham (pe teren propriu)


De altfel, tot cu Klopp pe bancă, Liverpool a trecut spectaculos de Dortmund în Europa League, acum doi ani. A fost 1-1 în Germania și 4-3 în Anglia. Conduși cu 1-3, cei de la Liverpool au revenit incredibil, punctând de trei ori în mai puțin de 30 de minute.


 

Bonus500 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
-13.1 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: -13.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri