Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Lituania - Muntenegru: Ponturi pariuri Uefa Nations League

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Lituania - Muntenegru, la o cota de 1.73

Lituania - Muntenegru: Ponturi pariuri Uefa Nations League

De la ora 21:45, la Vilnius, pe “LFF stadionas” are loc meciul in care Lituania primeste vizita celor de la Muntenegru, intr-un joc din etapa cu numarul 3 a Grupei 4.


Vezi întreaga ofertă de pariuri 

Lituania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lituania este outsider al acestei grupe si dupa cum s-a prezentat in cele doua etape mi se pare si normal sa se intample asa. Din nou pleaca cu sansa a doua, asta dupa ce a pierdut la zero duelurile de pana acum si asta face sa fie pe ultimul loc. Astfel, ramane cu doua victorii in acest an, ambele in partide de pregatire. A inceput timid, a pierdut cu 0-1 contra Serbiei, intr-un meci in care n-a contat, pentru ca in urma cu o luna sa se faca din nou de ras, de data asta tot in fata Muntenegrului, echipa pe care urmeaza sa o intalneasca si acum.  In ambele meciuri a fost echipa care a avut poseia mai putin, fiind net depasita la toate capitolele.


Pe de alta parte, lituanienii erau la un pas sa ne incurce si pe noi, au dat gol in minutul 90, insa, Alexandru Maxim si-a facut datoria la ultima faza a meciului si a adus infrangerea cu numarul 3 din aceasta grupa, nationala baltica este singura care n-a castigat pana acum.


Muntenegru - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

De partea cealalta, nationala Muntenegrului si-a depus candidatura pentru a termina pe ultimul loc, dar ambele jocuri pe care le-a disputat pana joi au fost usoare, drept pentru care a terminat neinvinsa. Mai important este faptul ca nu a primit gol, dupa 180 de minute de fotbal, a trecut cu 2-0 de Lituania, pentru ca in meciul inaugural sa vedem un meci nul contra Romaniei, disputa in care ambele echipe s-au eliminat reciproc, drept pentru care si scorul a fost unul pe masura, 0-0. In acelasi timp, are probleme evidente, care s-au vazut in urma meciului sustinut joi, contra nationalei Serbiei, cand a jucat acasa, dar a pierdut cu 0-2, fara sa ameninte periculos poarta adversa.


Lituania - Muntenegru - Rezultate directe (H2H)


  • 10.09.2018 - Muntenegru - Lituania 2-0


Lituania - Muntenegru - cote la pariuri si ponturi pariuri

Chiar daca este o diferenta de valoare intre cele doua nationale, ma astept ca Muntenegru sa puna presiune si un gol sa fie singurul care sa faca diferenta. Recunoscuta ca o echipa care nu stie sa faca spectacol, cel putin in deplasare, Lituania ar putea intra in jocul ei si sa lase la o parte jocul ofensiv, preferand sa stea pe doua linii, in donrinta ei de a lua primele puncte din aceasta grupa.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 8
Calcul:
-87 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
13 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nu inscriu ambele