Linfield — Glentoran: ponturi fotbal NIFL Premiership

Big Two derby este unul dintre evenimentele cele mai asteptate in fotbalul din Irlanda de Nord. Meciul de marti este episodul 467 din istoria celor doua echipe.

Este randul Irlandei de Nord sa ne ofere unul dintre cele mai asteptate meciul din campionat intern de fotbal. Linfield si Glentoran se intalnesc in cea de-a 467-a intalnire din Big Two derby, un eveniment care face parte din runda restanta cu numarul 12.

Linfield: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este echipa din Irlanda de Nord cu cele mai multe titluri in actualul format al NIFL Premiership. Linfield este detinatoarea en-titre a trofeului si actualul lider al campionatului. A reusit sa adune 39 de puncte din 56 maxim posibile si dupa cate arata nu da semne ca are de gand sa se opreasca aici. Are trei lungimi peste ocupanta locului al doilea, dar si un meci mai putin. Insa, in precedentele doua runde a pierdut puncte pretioase dupa ce a incheiat la egalitate cu Concord Rangers (1-1) si Coleraine (0-0). Surprinzatoare remiza alba din runda anterioara, deoarece are cel mai bun atac, cu 44 de goluri, iar jumatate dintre ele apartin cuplului Waterworth - Lavery.

Glentoran: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A inceput anul in forta, cu doua victorii consecutive si il continua la fel. Un singur meci a pierdut din cele sase disputate si acesta a avut loc pe terenul celor de la Crusaders si a reprezentat esecul cu 0-1. De atunci s-au mai disputat alte doua runde, iar acele meciuri au fost adjudecate de antrenorul Mick McDermott si elevii sai. Acestia au invins-o cu 1-0 pe Cliftonville, iar in urma cu o saptamana au trecut cu 3-1 de Portadown si au urcat pe 6, cu 24 de puncte. au un punct avans fata de prima echipa care se afla sub linia play-off-ului.

Linfield - Glentoran: cote la pariuri si predictii pariuri

Faptul ca este un derby face sa vedem cote mai stranse din partea caselor de pariuri online. Linfield este favorita si reprezinta echipa care in rol de gazda a castigat precedentele trei din ultimele patru confruntari impotriva rivalei sale. Cert este ca spectacolul nu a lipsit si asta s-a vazut si in tur cand tabela a indicat 3-3. Asa cum arata cele doua formatii si faptul ca cei mai buni patru marcatori ai NIFL Premiership fac parte din loturile lor, atunci spectacolul nu are cum sa nu fie asigurat.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 0 / 49
Calcul:
-1 930 RON
ROI:
-18.6 %
Pariuri:
1880 / 34 / 1181
Calcul:
-11 879 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
55 / 0 / 49
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3098
1880 / 34 / 1181
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri