Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Lincoln – Glasgow Rangers: predictii fotbal Europa League

Rangers merge cu gandul la victorie.

Joi seara, de la ora 18:00, pe Victoria Stadium din Gibraltar, Lincoln intalneste Rangers, in turul II din calificarile Europa League.

Lincoln: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul din Gibraltar inca nu a inceput, iar singurele meciuri pe care Lincoln le-a jucat sunt fie de pregatire, fie in cupele europene. Pentru a accede pe tabloul principal al Europa League, Lincoln Red Impala ar fi trebuit sa joace un meci in compania formatiei kosovare Prishtina, pe care a eliminat-o la masa verde. In turul I al calificarilor a fost un duel al echipelor din cele mai slabe campionate de fotbal din Europa. Asadar, victoria cu 2-0 in fata celor de la Union Titus Petange a venit natural, asta in conditiile in care Hernandez si-a permis sa rateze o lovitura de la 11 m si astfel scorul nu a luat proportii.

Glasgow Rangers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ianis Hagi a fost titular si totodata integralist in victoria pe care Glasgow Rangers a reusit sa o obtina in runda cu numarul 7 din Premiership. Acesta si-a adus contributia la victoria cu 4-0 in fata formatiei Dundee United.  Cu alte cuvinte, scotienii sunt neinvinsi in noul sezon, desi s-au dsiputat sapte etape din campionatul Scotiei. Dupa aceste confruntari, Ianis Hagi & CO. sunt lideri fara drept de apel, cu 19 puncte din 21 maxim posibile, dar si cu un golaveraj fantastic. 15 goluri a inscris formatia antrenata de Stevie G fara sa primeasca vreun gol.

Lincoln - Glasgow Rangers: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Cifrele clare pe care Glasgow vin sa confirme statutul de echipa favorita pe care il are. Aceasta nu trebuie sa aiba probleme in disputa de joi. Mai mult decat atat, astept sa iasa in relief si atacul, iar la final sa vedem cel putin acelasi numar de goluri inscrise precum in victoria cu 4-0 din runda anterioara de campionat.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
38 / 0 / 25
Calcul:
-518 RON
ROI:
-8.2 %
Pariuri:
1581 / 29 / 975
Calcul:
-7 767 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
38 / 0 / 25
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2596
1581 / 29 / 975
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Glasgow Rangers
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept