Lincoln - Drita. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Lincoln si Drita, la o cota de 1.73

Lincoln - Drita. Pontul lui IulianGGMU

Vineri are loc finala calificarilor pentru accederea in tururile prelimnare ale Champions League, acolo unde le avem drept adversare pe Lincoln si Drita. Meciul are loc intr-o singura mansa.


Lincoln reprezinta fotbalul din Gibraltar, o tara intrata pe harta fotbalului destul de recent si dupa cum se stie este o formatie limitata din toate punctele de vedere. De astfel, valoarea totala a formatiei formata mai mult din jucatori spanioli este de aproximativ un milion de euro. A incheiat sezonul pe primul loc, reusind sa aiba cinci lungimi peste ocupanta locului al doilea si jocul bun aratat s-a repetat in disputa din semifinalele acestui turneu de accedere pe tabloul calificarilor Champions League. Lincoln a jucat impotriva La Fiorita, o alta echipa modesta, reprezentanta San Marino, pe care a reusit sa o depaseasca cu o victorie lejera, scor 2-0, gratie golurilor reusite de Hernandez si Moreno.


Drita este o alta formatie venita dintr-un campionat recent omologat de Uefa, reusind sa castige editia trecuta a primului esalon din Kosovo. Aceasta este prima formatie din tara ei care reuseste sa castige un joc de cupa europeana. In urma cu doar cateva zile a reusit sa faca un joc acceptabil in disputa cu reprezentanta din Andorra, FC Santa Coloma, echipa de care a reusit sa treaca cu 2-0., ambele reusite au venit in prelungiri, atunci cand Shabani si Gerbeshi au inscris in minutele 99 si 105+3. Postura de echipa vizitatoare nu a fost deloc una care sa o puna in dificultate, ultimul meci pierdut in asemenea jocuri a fost in urma cu noua luni si jumatate.


Miza nu este una foarte importanta, deoarece ambele vor evolua sigur in cupele europene. Invingatoarea va juca impotriva lui Malmo, in Champions League, in timp ce pierzatoarea urmeaza sa intalneasca fie Shkendija sau The New Saints. Una peste alta au arata un fotbal bun, iar faptul ca se joaca pe “Victoria Stadium”, locul de casa al celor de la Lincoln, pare sa fie favorabila ei, bilantul fiind unul pozitiv in cupele europene. Pe teren propriu, reprezentanta Gibraltarului a obtinut trei victorii, doua rezultate de egalitate si un esec. 


Printre victoriile pe care Lincoln le-a reusit acasa, se numara si acel 1-0 impotriva campioanei Scotiei, Celtic, meci terminat cu victoria echipei din GIbraltar, scor 1-0.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 41
Calcul:
-1 374 RON
ROI:
-14.9 %
Pariuri:
1811 / 34 / 1127
Calcul:
-10 256 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
49 / 2 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2979
1811 / 34 / 1127
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Lincoln se califica
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide